GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο γιατρός Κ. Φαρσαλινός! «ΚΩΜΩΔΙΑ πλέον οι εμβολιασμοί. Έχετε δει εμβόλιο να χορηγείται κάθε τρεις μήνες;»

Καταπέλτης στο "Ανατρεπτικό Δελτίο"ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός αναφορικά με την νέα μετάλλαξη-κρυολόγημα του κορονοϊού «Όμικρον» κα...


Καταπέλτης στο "Ανατρεπτικό Δελτίο"ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός αναφορικά με την νέα μετάλλαξη-κρυολόγημα του κορονοϊού «Όμικρον» και τους επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς οι οποίοι τείνει να γίνουν πλέον καθεστώς. Όπως λέει το πρωτοφανές με αυτά τα εμβόλια είναι ότι δεν έχουν καμία χρονική διάρκεια παρά μόνο ελάχιστη, σχολιάζοντας ότι η ιστορία με τους εμβολιασμούς είναι πλέον «κωμωδία».

Ο ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ανέφερε ότι η υπόθεση της «Όμικρον» φέρνει νέους επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς.

Όπως είπε ο Κ.Φαρσαλινός το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει πλέον χαρακτηριστικά «χημειοπροφύλαξης» καθώς πρέπει συνεχόμενα να ανανεώνονται οι δόσεις σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ με άλλα εμβόλια τέτοιου τύπου.

Και ο Κ.Φαρσαλινός κατέληξε: «Το να λέμε ότι είναι εμβόλια σαν της ιλαράς της ερυθράς της παρωτίτιδας. Πείτε μου εσείς πότε ξανακάνατε εμβόλια ιλαράς»

 


1 σχόλιο

  1. Δέ μας τα λες καλα,κυριε Φαρσαλινέ μου, και τι θα πεί "εχετε δει", αυτο δε λεει τιποτε, ωρα ειναι να το δουμε ,γιατι να αποκλειουμε νέες θεραπείες? Εγώ ,να πούμε, αν αυριο ο Βλκοσιλακοπουλος μου πεί ότι για να προστατευτώ απο τον ιό πρεπει να βαλω ενα αγγουρακι καλυβιώτικο απο πισω μου, θα πρεπει να μη λαβω υποψη τη γνωμη του ειδικού ? οχι,φιλε μου, η επιστημη ξερει τι κανει και τι λεει,ακομα και καθε μερα εμβολιο να μου πούν, εγω θα το κανω.Στο κατω - κατω ολοκληρος εκπροσωπος του θεού ,ο κυριος Αγιώτατος μακαριώτατος Ιερώνυμος μας λεει οτι ο Θεό ς φωτισε τους επιστημονες και εφτιαξαν το εμβολιο, ο μεγαλος διανοουμενος κουτσουμπας ειπε μαζικους εμβολιασμους αλλιώς θα πεθανουμε ολοι απο την αρρωστια , και εσυ λες τα δικα σου? Γιατι να μην πιστευψω εις ενα Θε...εεε, ενα σοφο και τον κ. Δημητρακη ,που κι αυτος σοφός ειναι,αφου απο πισψ του εκει που αραζει στην καρεκλα του βλεπω εχει και μια καραβια βιβλία ,αρα ειναι μεγαλο κεφαλι ο δημητρακης. Αρα, εμβολιο και πάλι εμβόλιο, τιποτε αλλο,ολα τα αλλα μετα ,οταν τελειωσουμε με τους ιους και θα ειμαστε υγιείς απο υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση