GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τα παιδιά μας!» ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ και στην Καβάλα για τα εμβόλια...

Εκατοντάδες πολίτες έδωσαν το «παρών» το βράδυ της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολ...

Εκατοντάδες πολίτες έδωσαν το «παρών» το βράδυ της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας.

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στον Δημοτικό Κήπο όπου είχε στηθεί μικροφωνική και, κρατώντας πανό, ελληνικές, αλλά και μαύρες σημαίες, φώναξαν συνθήματα κατά των εμβολίων στα παιδιά, κατά του μέτρου της αναστολής των ανεμβολίαστων υγειονομικών, κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και κατά της Κυβέρνησης.

Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε πορεία που «διέτρεξε» τις κεντρικές οδούς της πόλης, από την οδό Βενιζέλου στην πλατεία Ελευθερίας και από εκεί μέσω της οδού Ομονοίας κατέληξε και πάλι στον Δημοτικό Κήπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση