GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΝΩΣΤΗ ΚΩΜΙΚΟΣ δεν έκανε πλάκα! «ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ εμβολιασμένη» είπε και κατέρρευσε στη σκηνή...

Η κωμικός Heather McDonald καταρρέει στη σκηνή, σπάει το κεφάλι και την σιωπή της: "ΕΙΜΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ, ΔΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜ...


Η κωμικός Heather McDonald καταρρέει στη σκηνή, σπάει το κεφάλι και την σιωπή της: "ΕΙΜΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ, ΔΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΓΡΙΠΗΣ" 

Η standup κωμικός Heather McDonald κατέρρευσε και έσπασε το κεφάλι της κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Tempe της Αριζόνα, το βράδυ του Σαββάτου. Η 51χρονη έκανε το δεύτερο αστείο της για το εμβόλιο όταν έπεσε, σύμφωνα με το TMZ:

«Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο TMZ… η πρώην σταρ του «Chelsea Lately» ήταν πρωτοσέλιδο στο sold-out σόου, όταν είπε το δεύτερο αστείο της… «Έχω κάνει την διπλή ένεση, την ενισχυμένη… και εμβόλιο γρίπης , το εμβόλιο έρπητα ζωστήρα και δεν έχω κολλήσει COVID και ο Ιησούς με αγαπά ακόμη πιο πολύ».

Μόλις είπε το αστείο, σωριάστηκε και χτύπησε το κεφάλι της στο πάτωμα. Όλοι νόμιζαν στην αρχή ότι ήταν όλα μέρος του σόου, αλλά δεν ήταν έτσι. Είχε τις αισθήσεις της, αλλά σαφώς, δεν ήταν όλα καλά. Μια νοσοκόμα έτυχε να βρίσκεται στο κοινό… ανέβηκαν βιαστικά στη σκηνή για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες».

Η 51χρονη έγραψε στο Instagram της για να απευθυνθεί στους θαυμαστές της από το νοσοκομείο:
«Λοιπόν, βρίσκομαι στα επείγοντα, αισθάνομαι περίεργα. Ω Θεέ μου, λυπάμαι τόσο, τόσο, τόσο, τόσο πολύ.
Λιποθύμησα στη σκηνή, σηκώθηκα, έκανα ένα αστείο και ένιωσα τόση ζάλη. Μπορείτε να δείτε το μάτι μου, έπεσα στο μάτι μου. Ω Θεέ μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό, νιώθω τόσο τρομερά που έπρεπε να πουν σε όλους να φύγουν και μετά να ακυρώσουν τη δεύτερη παράσταση».

Η κουνιάδα της, που ήταν στο κοινό, την πήγε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας αξονικής τομογραφίας. Το τι προκάλεσε λιποθυμία παραμένει ασαφές.

Η κωμικός είπε στο TMZ ότι «δεν είχε ποτέ COVID» και ότι είναι πλήρως εμβολιασμένη και ενισχυμένη (αναμνηστική).

Το ταξίδι του McDonald's στα επείγοντα έρχεται μόλις μια ημέρα αφότου η συνάδελφος κωμικός Chelsea Handler, η οποία είναι επίσης πλήρως εμβολιασμένη, εισήχθη στο νοσοκομείο με έναν άγνωστο ιατρικό φόβο. Η Handler αναγκάστηκε να αναβάλει δύο από τις συναυλίες της στο Όρεγκον με τίτλο "Vaccinated and Horny Tour".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση