GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας... Γέμισε η χώρα μας αχυρανθρώπους!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κανείς δεν έδιωξε τους κατοίκους της Ουκρανίας, από την...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κανείς δεν έδιωξε τους κατοίκους της Ουκρανίας, από την... χώρα τους. Κανείς δεν τους έκανε πρόσφυγες!
Όσοι φεύγουν, φεύγουν, προσωρινά, για ν΄ αποφύγουν τις εμπόλεμες ζώνες και μπορούν να ξαναγυρίσουν. Πολλοί δεν περνούν καν τα σύνορα, αλλά μεταφέρονται σε χωριά.
Άλλοι, όμως, φεύγουν, για να σωθούν, από τα δικαστήρια που τους περιμένουν, για την συνεργασία τους με το φασιστικό καθεστώς και τους ξένους χρηματοδότες τους.
Και άλλοι φεύγουν, υπό το καθεστώς των προσφύγων, προκειμένου να γίνουν δεκτοί, σε Ευρωπαϊκές χώρες, για να γλυτώσουν απ΄ την φτώχεια!
ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, από τα 44 εκατομμύρια παραμένουν στις εστίες τους.
Γέμισε η χώρα μας αχυρανθρώπους!

Ανατριχιάζει την Δύση, όταν ακούει, από τον Πούτιν την λέξη "αποναζιστικοποίηση" της Ουκρανίας!

3 σχόλια

  1. Και τι περιμένει απο την πρόεδρο με το άρθρο της η κα Υψηλάντη ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σχολούνται με τις δηλώσεις της ¨Προέδρου" μιας ουσιαστικα ανύπαρκτης - πολιτειολογικα- χώρας, αφού για να συγκροτηθεί εννοιολογικα και πραγματικά μια χώρα πρεπει να συντρέχουν σωρευτικά τρείς - τουλάχιστον - προυποθέσεις α) Εδαφος της χώρας αυτης, β) Καποιας μορφής Κρατική κυριαρχία,γ) Ενας πληθυσμός μονίμων κατοίκων της χώρας αυτής. Στην περίπτωση του σημερινού ελληνικού Προτεκτοράτου, δεν συντρέχει η πρώτη περίπτωση ,αφού ΟΛΟ το έδαφος,το υπέδαφος και ο οισδήποτε πλούτος του προτεκτοράτου έχει περιέλθει με τα Μνημονια και τους Εφαρμοστικους για 99 χρόνια στους διεθνείς απατεώνες - "Δανειστες" . Το ίδιο ισχύει και για τη δευτερη προυποθεση,αφου την Κυριαρχία επι του προτεκτορατου έχει η Ευρωατλαντική Συμμαχία ,με Τοποτηρητή και στην ουσία ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ. ( Ειναι το γνωστό απο την Ιστορία αξίωμα του Ρωμαιου PROCONSUL , του Ανθυπάτου δηλαδη, που κυβερνούσε με απόλυτες δικαιοδοσίες ενα υπο ρωμαικη Κατάκτηση έδαφος) . Δεν έχει λοιπόν πλέον κανένα απολύτως νόημα η ενασχόληση με τα λεγόμενα της ψευδοΠροέδρου της Δημοκρατίας,ενός ανδρεικέλου χειρότερου και απο τα ανδρείκελα της Σαιγκόν του 1965.Την τοποθέτησαν εκει απλως στο πλαίσιο ενδοκαθεστωτικών συναλλαγών των ελίτ της Εξουσίας, ως εκπροσωπο της Δικαστικής Χούντας. Η επαισχυντη σταση των Δικαστών ολα τα Μνημονιακά χρόνια και οι καταπτυστες αποφάσεις τους για τα Μνημόνια,τα σκανδαλα των καταχραστών δημόσιου χρήματος ,τις απαλλαγες πολιτικών παραγόντων κλπ,δείχνουν καθαρά την σήψη τους. Οταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η Κυριαρχία του Λαού, οι δηλωσεις των παραγόντων αυτών θα είναι χρήσιμες μονο για χαρτί τουαλέττας.

    Χρήστος Παρίσης, τεως Δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση