GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ δείχνει ότι εμβόλια Covid-19 αναπτύσσουν μια νέα μορφή AIDS!»

Μια νέα επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Ο Peter McCullough και άλλους κορυφαίους επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ...



Μια νέα επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Ο Peter McCullough και άλλους κορυφαίους επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια Covid-19 βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό υποστηρίζει τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν και από εμάς ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι αναπτύσσουν μια νέα μορφή συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από τις ενέσεις Covid-19, όπως αναφέρει και το Dailyexpose.uk.

Η μελέτη με τίτλο «Innate Immune Suppression by SARS-CoV-2 mRNA Vaccinations: The role of G-quaduplexes, exosomes and microRNAs» δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2022 και παρουσιάζει μια σειρά από στοιχεία ότι οι γενετικές αλλοιώσεις που προκαλούνται από το mRNA Covid- 19- εισάγονται εμβόλια, έχουν ποικίλες επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία.

Και Έλληνας γιατρός όπως βλέπετε ήταν μέλος της ερευνητικής ομαδας.



Πηγή
Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε -
μια πιθανή άμεση αιτιολογική σύνδεση με νευροεκφυλιστικές ασθένειες.
μυοκαρδίτιδα?
ανοσοθρομβοπενία?
Παράλυση του Bell;
διαταραχές του ήπατος?
μειωμένη προσαρμοστική ανοσία.
αυξημένη παραγωγή ή σχηματισμός όγκου ή όγκων.
και βλάβη στο DNA




1 σχόλιο

  1. Κορυφαίοι γιατροί επικρίνουν την αμερικανική επιδημιολογική πολιτική στο Covid

    Στις 24 Ιανουαρίου 2022 ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον προσκάλεσε μια ομάδα διάσημων γιατρών και εμπειρογνωμόνων της ιατρικής στη Γερουσία των ΗΠΑ για να δώσουν μια διαφορετική οπτική για την παγκόσμια αντιμετώπιση της πανδημίας, την τρέχουσα γνώση σχετικά με την πρώιμη εξωνοσοκομειακή και την νοσοκομειακή θεραπεία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων, τι πήγε καλά, τι πήγε άσχημα, τι πρέπει να γίνει τώρα και τι πρέπει να αντιμετωπιστεί μακροπρόθεσμα.
    Αποσπάσματα.

    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2022/01/covid_31.html?showComment=1643684379037#c5040252994024742556

    ---------------------

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

    Βιολογικό Όπλο? Στοχεύει Συγκεκριμένες Ομάδες

    ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΌΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ!

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/01/blog-post_30.html



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση