GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! Κλείνουν τα 502 καταστήματα Zara...

Κλείνουν εκατοντάδες καταστήματα Zara στην Ρωσία ενώ η εταιρεία διακόπτει και τις online αγορές  Η ισπανική εταιρεία πώλησης ειδών μόδας Ind...


Κλείνουν εκατοντάδες καταστήματα Zara στην Ρωσία ενώ η εταιρεία διακόπτει και τις online αγορές 

Η ισπανική εταιρεία πώλησης ειδών μόδας Inditex ανέστειλε τις εμπορικές συναλλαγές της στη Ρωσία, κλείνοντας τα 502 καταστήματά της και σταματώντας τις διαδικτυακές πωλήσεις, γνωστοποίησε σήμερα η εταιρεία σε ανακοίνωσή της προς την ισπανική ρυθμιστική αρχή.

«Υπό τις παρούσες συνθήκες η Inditex δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχεια των εργασιών και των εμπορικών συνθηκών στη Ρωσική Ομοσπονδία και αναστέλλει προσωρινά τη δραστηριότητά της», ανέφερε η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Zara.

Η Ρωσία αντιπροσωπεύει περίπου το 8,5% του παγκόσμιου EBIT (σ.σ. κέρδη προ τόκων και φόρων) του ομίλου, πρόσθεσε η Inditex.

Πηγή: ΑΜΠΕ


1 σχόλιο

  1. Μέγιστο καλο για τη ρωσικη Οικονομια.Αντε να τα μαζεύουν και οι υπόλοιποι απατεώνες, και ειδικα α Μακ Ντοναλντ,που ταιζαν με τα σαπάκια τους επι χρόνια τους Ρωσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση