GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ της βενζίνης! «ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ» μέχρι και η ... Ανθή Βούλγαρη

Το πρωί της Δευτέρας  η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε έναν προβληματισμό της στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA», την οποία και παρουσιάζε...


Το πρωί της Δευτέρας  η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε έναν προβληματισμό της στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA», την οποία και παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. 

Και ενώ ξέρουμε πολύ καλά ότι  ξυπνάει πάρα πολύ πρωί λόγω δουλειάς αυτή τη φορά μας εξέπληξε με αυτό που της συνέβη πριν πάει στη στο πλατό. Πήγε να βάλει βενζίνη και έμεινε σοκαρισμένη με την τιμή της, αφού έχει αγγίξει τα 2 ευρώ το λίτρο. Είναι γνωστό πως τα καύσιμα έχουν «πάει στο θεό», ωστόσο δεν περιμέναμε να είναι αυτή η πρώτη κουβέντα της Βούλγαρη για την έναρξη της βδομάδας!
«Χθες σοκαρίστηκα. Άλλο να το λες και άλλο να το ζεις. Πήγα να βάλω βενζίνη και τα μάτια μου κάνανε πουλάκια. Με το που είδα πόσο έχει… Έβαλα 20 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση