GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ! Νέες εκρήξεις και βομβαρδισμοί από τους Ρώσους για να...

Και ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.  Συνεχίζεται η ρωσική προέλαση, με νέες εκρήξεις να σημειώνονται στην ανατολική πλευρά του Κιέβου,...


Και ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. 

Συνεχίζεται η ρωσική προέλαση, με νέες εκρήξεις να σημειώνονται στην ανατολική πλευρά του Κιέβου, οι οποίες κάνουν την νύχτα μέρα, καθώς οι Ρώσοι χτύπησαν εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ισχυρές εκρήξεις, ενώ παράλληλα δεν σταματούν να ηχούν και σειρήνες πολέμου, οι οποίες κάνουν πόλεμο νεύρων στους πολίτες.

Οι κάτοικοι ζουν υπό ένα συνεχιζόμενο καθεστώς τρόμου αγωνιώντας για το κάθε λεπτό ενώ τρέχουν σε καταφύγια για να γλιτώσουν τους βομβαρδισμούς. Η Ρωσία πιέζει την Ουκρανία να αποδεχθεί λύση, η οποία θα διασφαλίζει τα ρωσικά συμφέροντα. Στο πλαίσιο αυτό θέλει να "αδειάσει" και το Κίέβο από τον άμαχο πληθυσμό ενόψει της επόμενης φάσης των επιχειρήσεων. Δεν λείπουν φυσικά και οι προβοκάτσιες από την πλευρά του Κιέβου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση