GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ! ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ αποφάσισε να κάνει ευθανασία...

Οι νόμοι της Ελβετίας, όπου ζει ο ηθοποιός, το επιτρέπουν...   Ο θρυλικός Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό και πάσχει...


Οι νόμοι της Ελβετίας, όπου ζει ο ηθοποιός, το επιτρέπουν... 

 Ο θρυλικός Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό και πάσχει από καρδιακή αρρυθμία , αποφάσισε να κάνει ευθανασία. Αυτό αναφέρει η γαλλική έκδοση του Le Point.

Νωρίτερα στις συνεντεύξεις του, ο Ντελόν είχε ήδη πει ότι θα ήθελε να πεθάνει οικειοθελώς, γιατί το βρίσκει λογικό και φυσικό. Οι νόμοι της Ελβετίας, όπου ζει ο ηθοποιός, το επιτρέπουν.

«Από μια συγκεκριμένη ηλικία, από μια συγκεκριμένη στιγμή, έχουμε το δικαίωμα να πάμε στην κόλαση ήσυχα, χωρίς να περάσουμε από νοσοκομεία, ενέσεις και άλλα πράγματα», είπε ο Αλέν Ντελόν.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είναι 86 ετών. Τη μεγαλύτερη φήμη την απέκτησε μετά τις ταινίες «In the Bright Sun», «Rocco and His Brothers», «Leopard», «Black Tulip». Ο Ντελόν προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα ως «Πιο πολλά υποσχόμενος άνδρας νεοφερμένος». Είναι κάτοχος του βραβείου «Cesar» για τον καλύτερο ανδρικό ρόλο στην ταινία «Our Story».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση