GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρώπους-θηρία! Έτσι μας θέλει ο φασισμός!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Και μ΄αυτό το στιγμιότυπο, ο κόσμος ξαναγυρνά, στον νόμο του Λύντς. Το...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Και μ΄αυτό το στιγμιότυπο, ο κόσμος ξαναγυρνά, στον νόμο του Λύντς.
Το... βίντεο, που δείχνει πώς τιμωρούνται, από στρατιώτες της Ουκρανίας, οι "κλέφτες", παρουσιάστηκε, σήμερα, στο OPEN News, από τον εκεί ανταποκριτή του, Χρήστο Νικολαϊδη.
Ούτε ο ίδιος, ούτε οι παρουσιαστές του καναλιού βρήκαν κάτι μεμπτό σ΄αυτές τις ενέργειες. Τίποτα άξιο σχολιασμού, αφού δεν αφορά άμεσα τον "δικτάτορα" Πούτιν.
Υπάρχουν, ωστόσο, πολλά μεμπτά!
-Οι συμπεριφορές αυτές αντιγράφουν συμπεριφορές του "Ισλαμικού Κράτους".
-Η αυτοδικία θεωρείται "κανονικότητα" και προβάλλεται, μέσω Τηλεόρασης, σ΄ολόκληρο τον κόσμο, έτσι, για να την συνηθίζουμε.
-Τα αξιώματα της "πολιτισμένης Δύσης", που στηρίζει με νύχια και με δόντια φασιστικά καθεστώτα, φαίνεται ότι συμφωνούν με το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έπρεπε να κριθούν ένοχοι, από ένα δικαστήριο, ώστε να τους επιβληθεί η ανάλογη ποινή, ούτε ότι έπρεπε να παραδοθούν, στην αρμόδια αστυνομική αρχή.
Επρεπε να ξεφτιλιστούν, δημοσίως, κατεβάζοντας τα παντελόνια τους, σε κοινή θέα και να παραμείνουν γυμνοί, στο κρύο, χωρίς νερό και φαγητό, μέχρι να πεθάνουν.
-Τέλος, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;; Ποιοι τους χαρακτήρισαν "κλέφτες", ενώ κάποιοι άλλοι στρατιώτες τους έχουν χαρακτηρίσει "δολιοφθορείς";; και τους επιβάλλουν την ίδια τιμωρία;; Γιατί να μην είναι πολιτικοί αντίπαλοι, ή γείτονες, που έχουν προηγούμενα μαζί τους;; Πόσοι τέτοιοι σκοτωμοί έγιναν και σε μας, στον εμφύλιο;;
-Είναι εκπληκτικό το γεγονός των αδιάφορων Ουκρανών, που απλώς παρατηρούν!
Τέτοια γεγονότα και μάλιστα με δεμένους, σε κολώνες, ανθρώπους, που φαντάροι Ουκρανοί τους μαστιγώνουν, έχουν γίνει πάρα πολλά!
Σε λίγο, δεν θα μείνει στύλος και κολόνα, που δεν θα βρίσκεται δεμένος εκεί ένας άνθρωπος, για να μας θυμίζει την Αππία Οδό της Ρώμης με τους σταυρωμένους, σ΄όλο το μήκος της!
Ανθρώπους-θηρία! Έτσι μας θέλει ο φασισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση