GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΕΟ ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ για εκλογές στις 29 Μαΐου...»

Επιστρέφει εκ νέου στα πολιτικά γραφεία το σενάριο για εκλογές στις 29 Μαΐου με το σκεπτικό ότι έτσι θα διακοπεί η δημοσκοπική «κατρακύλα»  ...


Επιστρέφει εκ νέου στα πολιτικά γραφεία το σενάριο για εκλογές στις 29 Μαΐου με το σκεπτικό ότι έτσι θα διακοπεί η δημοσκοπική «κατρακύλα»  της Νέας Δημοκρατίας και πριν συνειδητοποιήσει μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας ότι η διαβίωσή της λόγω της ακρίβειας θα καταστεί εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη.

Υπάρχουν κάποιοι σοβαροί λόγοι που όπως λέγεται θα μπορούσαν να αποδώσουν πολιτικό κέρδος στη Νέα Δημοκρατία εάν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκήρυσσε εκλογές στο τέλος του Mαΐου. Στη ΝΔ «ποντάρουν» μάλιστα στο συνέδριο του κόμματος στις 15 Μαΐου γιατί με το συνέδριο μπορούν να προσδοκούν ότι θα «αναστηθεί» ο κομματικός μηχανισμός ο οποίος τώρα είναι ημιθανής.

Πλέον οι πιέσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως είναι πολλές και τα «καμπανάκια» που του χτύπησαν οι δημοσκόποι… ακούστηκαν στο Μαξίμου.
Ο Παραπολιτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση