GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΑΛΟΣ! ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ δήλωση της Γκάγκα για τα φακελάκια στους γιατρούς...

«Ο κόσμος τον χειρουργό του θέλει να τον ανταμείψει»...  «Οι περισσότεροι ασθενείς όταν με ρωτούν να τους συστήσω γιατρό, με ρωτούν «και τι ...

«Ο κόσμος τον χειρουργό του θέλει να τον ανταμείψει»... 

«Οι περισσότεροι ασθενείς όταν με ρωτούν να τους συστήσω γιατρό, με ρωτούν «και τι να τους δώσω γιατρέ;», ισχυρίστηκε  η Μίνα Γκάγκα. 

Μιλώντας για τα απογευματινά χειρουργεία και προσπαθώντας να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση του υπουργείου, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, προέβη σε μια απίστευτη δήλωση, όχι απλά παραδεχόμενη ότι χειρουργοί του δημοσίου παίρνουν φακελάκια, αλλά δίνοντάς τους ουσιαστικά… συγχωροχάρτι.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Βεργίνα TV, ισχυρίστηκε ότι: «Οι περισσότεροι ασθενείς όταν με ρωτούν να τους συστήσω γιατρό, με ρωτούν «και τι να τους δώσω γιατρέ;», ο περισσότερος κόσμος τον χειρουργό του θέλει να τον ανταμείψει, θέλει να του δώσει μια αμοιβή». Προσπάθησε δηλαδή να μας πείσει πως οι ασθενείς θέλουν να πληρώνουν έξτρα χρήματα στους γιατρούς, δημιουργώντας πελατειακές σχέσεις, από… ευγνωμοσύνη.

1 σχόλιο

  1. Τι μας ειπε η κερια;Και θα ξαναπληρωνετε την Υγεια αλλα και θα λαδωνετε.Ο.Κ.αυτοι ειναι.Ο Εισαγγελεας,αν ξυπνησε,χαρηκε;Να ζητιανεψει και αυτος φακελλακι;Κριμα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση