GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ρώσοι για το πλήρωμα του «Moskva»...

Εικόνες από τον δορυφόρο Sentinel 1 δείχνουν το ρωσικό καταδρομικό Moskva να φλέγεται, αμέσως μετά την έκρηξη. Το Κίεβο δηλώνει ότι είναι νε...

Εικόνες από τον δορυφόρο Sentinel 1 δείχνουν το ρωσικό καταδρομικό Moskva να φλέγεται, αμέσως μετά την έκρηξη. Το Κίεβο δηλώνει ότι είναι νεκροί και οι 510 Ρώσου ναύτες, μαζί με τον καπετάνιο του ρωσικού πλοίου. 

 Ωστόσο, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο διάρκειας 26 δευτερολέπτων που δείχνει τον ναύαρχο Νικολάι Γεβμένοφ και δύο ακόμη αξιωματικούς να επιθεωρούν παρατεταγμένους ναύτες. Ανταποκριτής του Guardian ανέβασε στο Twitter τις πρώτες εικόνες από το βίντεο με τα διασωθέντα μέλη του πληρώματος της Moskva στο λιμάνι της Σεβαστούπολης.

"Ο αρχηγός του Ναυτικού της Ρωσίας ναύαρχος Νικολάι Γεβμένοφ συναντήθηκε με μέλη του πληρώματος του βυθισμένου καταδρομικού Moskva και δήλωσε ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν σε άλλα ρωσικά πολεμικά πλοία", όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση