GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ της Γ. Μπίκα μετά την πρόταση για απαλλαγή του 27χρονου...

Ανατροπή – βόμβα στην καταγγελία βιασμού, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, της νεαρής Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη. Με την εισαγγελέα να προτεί...


Ανατροπή – βόμβα στην καταγγελία βιασμού, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, της νεαρής Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη. Με την εισαγγελέα να προτείνει την απαλλαγή του μοναδικού κατηγορούμενου μετά την μελέτη του σχετικού φακέλου. 

Η νεαρή κοπέλα, στο άκουσμα της είδησης και μέσω του δικηγόρου της έκανε μία λιτή ανακοίνωση. «Υπάρχει πρόταση της Εισαγγελέως να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο. Όμως το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφασίζει. Είναι νωρίς για δηλώσεις. Έχουμε ακόμη πολύ μακρύ δρόμο» αναφέρει η δήλωση.

Μετά την υποβολή της εισαγγελικής πρότασης, τον τελευταίο λόγο για την πορεία της υπόθεσης θα έχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με την έκδοση βουλεύματος.

Εάν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κάνουν δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, ο 27χρονος δε θα παραπεμφθεί σε δίκη, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα καθίσει στο εδώλιο, αντιμέτωπος με κακουργηματική πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

1 σχόλιο

  1. Ευτυχως που η Κοκκινοσκουφιτσα δεν εκανε μηνυση.Θα την καταδικαζαν για παρεμποδιση στο χεσιμο του λυκουΦυσικα και θα της καταλογιζετο ευθυνη γιατι παει στο δασος μονη της,την δε μητερα για εκθεση ανηλικου σε κινδυνο κλπ. Ας θυμηθουμε τον κ. Πλιωτα να ανεβαινει τοτε στη Θεσ/νικη και προχθες το ΣτΕ να επικυρωνει προστιμο στην επιχειρηση του μπαμπαΚαι τωρα Τριανταφυλλοπουλε ξεκινα να ξερνας ενα ενα τα φυντανια της παραδικαστικης μαφιας.Καλα ξεκινησες με την Liza-Lizaki του λιμανιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση