GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Συγκέντρωση υποστήριξης στην Γεωργία Μπίκα...

«Αδερφή μου, εγώ σε πιστεύω πάντα!» ήταν το βασικό σύνθημα της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην καρδιά της Αθή...


«Αδερφή μου, εγώ σε πιστεύω πάντα!» ήταν το βασικό σύνθημα της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα, ως ένδειξη υποστήριξης της Γεωργίας Μπίκα, η οποία έχει καταγγείλει τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη από ομάδα ατόμων.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσε η φεμινιστική συλλογικότητα «Sabbat», ζητώντας «την πλήρη δικαίωση για τον ομαδικό βιασμό της Γεωργίας Μπίκα», χωρίς να υπάρξει «καμία συγκάλυψη του κυκλώματος των πλούσιων βιαστών».




1 σχόλιο

  1. Η πορεια αυτη δεν ειναι μονο για την Μπικα και την καθε Μπικα.Ειναι για την καταρρευση του Κρατους Δικαιου απο επιορκους γονυπετεις υπανθρωπους ενος παραρτηματος του παρακρατους.Αφορα ολους μας η μετατροπη της δικαιοσυνης σε θεραπαινιδα των πανισχυρων οικονομικων καθαρματων.Οσο για την θρασυτατη ανακοινωση μιας δρακας "θιγμενων"εισαγγελισκων μου θυμιζουν τους αλητηριους του Μητσοτακη που,απο τον βοθρο της ανομιας και ανηθικοτητας κουνανε το δαχτυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση