GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΡΙΟΣ ...ουκρανικός καβγάς για μια θέση στάθμευσης!

Ένας μαζικός καβγάς ξέσπασε μπροστά από ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Βιέννης. Προφανώς προκλήθηκε από μια διαμάχη για στάθμευση.  Β...

Ένας μαζικός καβγάς ξέσπασε μπροστά από ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Βιέννης. Προφανώς προκλήθηκε από μια διαμάχη για στάθμευση. 

Βιέννη. Ένα βίντεο που δείχνει έναν βίαιο μαζικό καβγά στο Kärntner Ring συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση.... Το περιστατικό συνέβη ήδη την Τετάρτη γύρω στις 12 το μεσημέρι μπροστά σε ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία της Βιέννης. Αρκετοί άνδρες φαίνονται να επιτίθενται ο ένας στον άλλον ανάμεσα σε ακίνητα αυτοκίνητα με ουκρανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι αντίπαλοι χτυπούσαν άγρια ο ένας τον άλλον. Τελικά ένας άνδρας πέφτει κάτω - ο τραυματίας πετιέται από έναν από τους βίαιους άνδρες στην άκρη του δρόμου. Έχει μείνει εκεί. Οι υπόλοιποι μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους και φεύγουν. "Αυτοί οι μαλάκες! Άντε γαμήσου!" λέει κάποιος στο αυτοκίνητο όπου έγινε η ηχογράφηση. "Να καλέσω το 100, ή;" ρωτάει ο συνεπιβάτης του. Οι σοκαρισμένοι περαστικοί φροντίζουν τον τραυματία και καλούν το ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Κλιμακώνεται η διαμάχη για τη στάθμευση

Όπως επιβεβαιώνει η αστυνομία, μια διαφωνία για στάθμευση είναι πιθανό να προκάλεσε τον άγριο καβγά. Δύο μαύρα SUV με ουκρανικές πινακίδες κυκλοφορίας ήταν σταθμευμένα σε μια ζώνη απαγόρευσης στάθμευσης μπροστά από το ξενοδοχείο Bristol, όταν τράβηξαν την προσοχή των οδηγών ταξί. Ακολούθησε καυγάς, ο οποίος γρήγορα κλιμακώθηκε.

Οι δύο οδηγοί ταξί δέχθηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή. Ένας 47χρονος άνδρας έπεσε αναίσθητος και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με υποψίες για κατάγματα στο κεφάλι. Η αστυνομία ερευνά τώρα έναν Ουκρανό πολίτη - αποκλείεται το πολιτικό κίνητρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση