GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δύση δεν πολεμάει την Ρωσία! ΕΜΑΣ πολεμάει!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Υποκλινόμαστε, μπροστά στον "παγκόσμιο Πρόεδρο", που ορίζει πλέον τις...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Υποκλινόμαστε, μπροστά στον "παγκόσμιο Πρόεδρο", που ορίζει πλέον τις... ζωές μας!
Προσφέρουμε, στον Ζελένσκι 15% μείωση της απαιτούμενης, για τις ζωές μας, ενέργεια, προκειμένου να ικανοποιήσουμε το καταστροφικό του σχέδιο, εναντίον των λαών όλων των χώρων της Ευρώπης.  Όσο θα γίνεται κομμάτια η Ουκρανία, θα πρέπει να γίνεται κομμάτια και η Ευρώπη.
Αν δεν φροντίσουμε, για την ευημερία του λαού της Ουκρανίας, αν δεν τον προστατέψουμε και δεν του εξασφαλίσουμε την νίκη, επί της Ρωσίας, είμαστε και μεις χαμένοι!
Έτσι αποφάσισε η ΕΕ, βλέποντας να γίνονται μπούμερανγκ οι αποφάσεις της, για κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας.  Τώρα κλαίει και ζητάει θυσίες, αλλά δεν υποχωρεί, από τις σχιζοφρενικές της επιλογές.
Το ευρώ πέφτει. Η ανάπτυξη, στο 0%. Βιομηχανίες κλείνουν και αυτοί ακόμα μιλούν, για "πράσινα άλογα".
Αυτή η δράκα του προτεκτοράτου των ΗΠΑ υπαγορεύει και πάλι, στους λαούς της Ευρώπης, το πώς πρέπει να ζήσουν στο κρύο, ή στη ζέστη. Κάθε πότε και πώς θα πλένονται. Κάθε πότε θ΄ανάβουν το φως. Αλλιώς, οι λογαριασμοί, που θα έρχονται, θα τους συνετίσουν!
Μ΄αυτόν τον ρυθμό, επιστρέφουμε, στις σπηλιές και περιμένουμε να βάλουν και πλαφόν μείωσης στο στάρι, στο κρέας, στα φρούτα και λαχανικά! Με όπλο πάντα τις απαγορευτικές τιμές, που θα μας εξαναγκάσουν στην πείνα!
Και όχι! Δεν θα επιτρέπουν, ούτε καν να κυκλοφορούμε! Η ευλογιά των πιθήκων είναι η νέα "πανδημία" (των ομοφυλόφιλων).
Να πάτε όλοι στον διάολο!
Και σεις που αποφασίζετε και σεις που τα δέχεστε αδιαμαρτύρητα!
Σας έχουν κάνει τα μυαλά, λαπά!
Η Δύση δεν πολεμάει την Ρωσία! ΕΜΑΣ πολεμάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση