GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΥΛΟΣ! Πριν από 45 χρόνια έφυγε ο βασιλιάς Έλβις...

45 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τότε, στις 16 Αυγούστου 1977, που έφυγε από την ζωή ο Έλβις Πρίσλεϊ, ο βασιλιάς που άλλαξε την μοντέρνα ...

45 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τότε, στις 16 Αυγούστου 1977, που έφυγε από την ζωή ο Έλβις Πρίσλεϊ, ο βασιλιάς που άλλαξε την μοντέρνα μουσική και με την φωνή του μάγεψε γενιές και γενιές. Πέθανε στην ηλικία των 42 ετών μόνος, αν και τον αγάπησαν εκατομμύρια άνθρωποι.
Αιτία θανάτου, όπως αναφέρθηκε, ήταν η αρρυθμία. Ο πατέρας του Βέρνον Πρίσλεϊ απαγόρευσε να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας, προτού συμπληρωθούν 50 χρόνια.
Κατά μια εκδοχή ο Έλβις Πρίσλεϊ δεν πέθανε, αλλά συνέχισε την ζωή του ήσυχα φεύγοντας ως Τζον Μπάροους στην Αργεντινή μακριά από την δημοσιότητα και τα διάφορα προβλήματα. Μάλιστα, μια έρευνα στην Αμερική πριν από λίγα χρόνια έδειξε πως το 10% πιστεύει πως ο Έλβις Πρίσλεϊ είναι ακόμα ζωντανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση