GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανώφελο, για τους Ρώσους, να απευθύνουν έκκληση σε ΗΠΑ και ΕΕ, ή στον ΟΗΕ, αφού όλοι αυτοί είναι συμμέτοχοι στην ίδια συνωμοσία...

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Κάθε Ρώσος στρατιώτης που είτε πυροβολεί από τον σταθμό είτε πυροβολεί με το πρόσχημα του σταθμού πρέπει να καταλ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Κάθε Ρώσος στρατιώτης που είτε πυροβολεί από τον σταθμό
είτε πυροβολεί με το πρόσχημα του σταθμού
πρέπει να καταλάβει ότι...

γίνεται ειδικός στόχος για τη αντικατασκοπεία μας,
για τις ειδικές μας υπηρεσίες, για τον στρατό μας"

Χθεσινή δήλωση του Ουκρανού Μέγα Ναπολέοντα με την οποία, ουσιαστικά, αναγνωρίζει ότι είναι η Ουκρανική πλευρά, που σκορπάει βόμβες στον πυρηνικό σταθμό του Ζαπαρόζιε, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ούτως ή άλλως κανείς δεν πίστεψε ποτέ ότι η Ρωσία βομβαρδίζει τον εαυτό της.
Κρυμμένος πίσω απ΄τα φουστάνια και τις εντολές των ΗΠΑ, αυτός ο επικίνδυνος για την ασφάλεια όλης της Ευρώπης, κοκαϊνομανής κλόουν μεθοδεύει ένα νέο και χειρότερο Τσέρνομπιλ, προσπαθώντας να αποδείξει ότι οι Ρώσοι σπέρνουν τον όλεθρο των πυρηνικών.
Εχει τους λόγους του και δεν τον ενδιαφέρει η καταστροφή.
Το μέγιστο καθήκον για το Κίεβο είναι να αναγκάσει τη Ρωσία να εγκαταλείψει το έδαφος του πυρηνικού σταθμού και να εκμεταλλευτεί και τις έξι μονάδες παραγωγής ενέργειας σε αυτόν. Αυτό θα επιτρέψει στο Κίεβο να επιβιώσει τον χειμώνα με λιγότερα προβλήματα και επιπλέον, να κερδίσει χρήματα από την εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Και επειδή έχει πάρει φωτιά ο κ@λος της Ευρώπης, από την έλλειψη ενέργειας, που πεισματικά επιμένει να διατηρεί τις απάνθρωπες, για τους Ευρωπαίους, κυρώσεις, συντάσσεται πλήρως με τα σχέδια του Ζελένσκι. "Να φύγουν οι Ρώσοι, απ΄τον σταθμό"!
Από τον Ιούνιο, ακόμα, ο πρωθυπουργός του ΟυκροΡάιχ, Σμουχάλ, υπολόγισε τα έσοδα, από την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας, στην Ευρώπη, απ΄αυτόν τον σταθμό, σε 70 δισεκατομμύρια γρίβνες τον χρόνο και σε 2,5 Γιγαβατόρες, προς πώληση, σε χωρητικότητα.
Μία πολύ καλή μπίζνα, για τον Ζελένσκι, προκειμένου, από θέση ισχύος να διαπραγματεύεται με την Ευρώπη, κι άλλα όπλα κι άλλα λεφτά. Επιπλέον θέλει να διασφαλίσει και την απλή παροχή ενέργειας, στις περιοχές που ακόμα κατέχει.
Έτσι, σχεδιάζει να τοποθετήσει μετασχηματιστές, εξαντλώντας τους ηλεκτρικούς υποσταθμούς και τροφοδοτώντας μόνο την πλευρά που ελέγχει το Κίεβο, αφήνοντας, χωρίς ρεύμα, τις Ρωσοκρατούμενες περιοχές.
Πιστεύει, ακόμα,  ότι αυτό θα διαταράξει την διασύνδεση του πυρηνικού σταθμού της Ζαπαρόζια με το ενοποιημένο ενεργειακό σύστημα της Ρωσίας, γεγονός που - λαμβάνοντας υπόψη τα 6 GW της ισχύος του εργοστασίου - θα αποδυναμώσει τα ευρωπαϊκά και ουκρανικά ενεργειακά συστήματα που είναι συγχρονισμένα με αυτό.
Ποσώς ο Ζελένσκι ενδιαφέρεται για την καταστροφή. Το μόνιμο ενδιαφέρον του είναι να εξασφαλίσει 5-8 δισεκατομμύρια δολ., τον μήνα, για τις πολεμικές ανάγκες της χώρας του και τίποτα δεν τον εμποδίζει να βομβαρδίζει μετασχηματιστές.
Επίσης, είναι ανώφελο, για τους Ρώσους, να απευθύνουν έκκληση σε ΗΠΑ και ΕΕ, ή στον ΟΗΕ, αφού όλοι αυτοί είναι συμμέτοχοι στην ίδια συνωμοσία.
Μόνη λύση, η πλήρης διακοπή λειτουργίας του σταθμού, μέχρι να καταληφθούν και οι περιοχές στον Νότο και ν΄απελευθερωθεί πλήρως, το Ντονμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση