GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΝΩΤΑ ΣΟΚ! Αυξάνονται οι ξαφνικοί θάνατοι...

Αυξάνονται οι ξαφνικοί θάνατοι!  43χρονη αστυνομικός από Αθήνα, Την τελευταία της πνοή άφησε, ενώ έκανε σε διακοπές στη Θεσπρωτία, μία 43χρο...


Αυξάνονται οι ξαφνικοί θάνατοι! 

43χρονη αστυνομικός από Αθήνα,
Την τελευταία της πνοή άφησε, ενώ έκανε σε διακοπές στη Θεσπρωτία, μία 43χρονη αστυνομικός. Η αστυνομικός είχε έρθει από την Αθήνα και διέμενε σε κατάλυμα στην περιοχή της Πέρδικας. Ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο της το απόγευμα της Τετάρτης ένιωσε αδιαθεσία. Αμέσως ενημερώθηκε γιατρός ο οποίος έσπευσε για την παροχή των πρώτων βοηθειών όμως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει αναφέρει το epiruspost.

45χρονος ψυχίατρος στο Βόλο,
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τον αιφνίδιο θάνατο του γνωστού ψυχιάτρου, Σπύρου Ροδιτάκη σε ηλικία 45 ετών. Ο Σπύρος Ροδιτάκης άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα, όπου και κατοικούσε. Ο 45χρονος είχε αρκετές μέρες να επικοινωνήσει με τους δικούς του, ενώ μετά από επικοινωνία που είχαν με γειτόνισσα του, ενημερώθηκαν ότι το κλιματιστικό λειτουργούσε ασταμάτητα για τρεις ημέρες. Η αστυνομία έφθασε στο διαμέρισμα μετά από σχετική ενημέρωση και εντόπισε νεκρό τον 45χρονο γιατρό από ανακοπή καρδιάς.

21χρονος που είχε πάει για ψαροντούφεκο στη Σίφνο,
Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (17.08.2022) ένας 21χρονος άνδρας στη Σίφνο, ο οποίος φέρεται να πνίγηκε ενώ έκανε ψαραντούφεκο. Ειδικότερα, το Λιμεναρχείο στη Σίφνο ειδοποιήθηκε ότι άνδρας που είχε πάει για ψαροντούφεκο στον «Πλατύ Γιαλό» πνίγηκε. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος με ιδιωτικό σκάφος, όπου εντόπισαν τον 21χρονο σε μεγάλο βάθος.

47χρονος στη Λακωνία,
Σοκ στο Δήμο Ευρώτα στο άκουσμα του θανάτου 47χρονου εργάτη καθαριότητας ο οποίος πέθανε αφού είχε ολοκληρώσει την εργασία του στην αποκομιδή απορριμμάτων. Ο υπάλληλος με καταγωγή από τις Κροκεές προσήλθε κανονικά στην εργασία του σήμερα Τετάρτη 17 Αυγούστου, την ολοκλήρωσε και καθώς κατευθυνόταν στο σπίτι του ένιωσε αδιαθεσία και μετά από λίγο κατέληξε. Ο 47χρονος ήταν συμβασιούχος στην Καθαριότητα του Δήμου Ευρώτα.
 
40χρονος Βρετανός τουρίστας στη Σκιάθο,
Τελευταίες διακοπές αποδείχθηκαν για έναν 40χρονο Βρετανό οι φετινές καθώς έφυγε σήμερα από τη ζωή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Σκιάθο. Ο Βρετανός απολάμβανε τις διακοπές του στο νησί του Παπαδιαμάντη και ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο στην περιοχή των Αχλαδιών υπέστη επιληπτικό επεισόδιο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες προσπάθησαν να παράσχουν στον 40χρονο τις πρώτες βοήθειες. Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. της Σκιάθου όπου και διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

58χρονος στη Φθιώτιδα,
Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε ένας 58χρονος στη Σκάρφεια Φθιώτιδας που διέμενε μόνος του τα τελευταία χρόνια σε ισόγειο σπίτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι γείτονες είχαν τουλάχιστον τέσσερις ημέρες να τον δουν. Όταν όμως άρχισε από το σπίτι να βγαίνει μια έντονη δυσοσμία κατάλαβαν ότι κάτι κακό συμβαίνει και ενημέρωσαν την αστυνομία.
 
29χρονος στην Καρδίτσα,
Απεβίωσε ξαφνικά σε ηλικία 29 ετών ο Κωνσταντίνος Μοσχ. Τσιακαρίδης. Η κηδεία του έγινε την   Τετάρτη το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση