GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΡΕΥΝΑ! Οι New York Times στην Ελλάδα για το σκάνδαλο των υποκλοπών...

Τα δημοσιεύματα διαδέχονται το ένα το άλλο για  το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στην Ελλάδα.  Μάλιστα οι New York Times βρίσκονται στην Ελλά...

Τα δημοσιεύματα διαδέχονται το ένα το άλλο για  το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στην Ελλάδα. 
Μάλιστα οι New York Times βρίσκονται στην Ελλάδα και ξεκίνησαν έρευνα. Μεταξύ άλλων συζήτησαν με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Δημήτρη Μάντζο, ο οποίος μίλησε για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

Η αμερικανική εφημερίδα από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί στενά το θέμα, καθώς στις 27 Ιουλίου είχε σχετικό ρεπορτάζ για την απόπειρα παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Όπως έγραφε μεταξύ άλλων, «ένας υψηλόβαθμος βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Ελλάδα και αρχηγός μεγάλου κόμματος της αντιπολίτευσης έγινε στόχος κακόβουλου spyware πέρυσι».

Το ρεπορτάζ ήταν για την απόπειρα παρακολούθησης με το Predator, καθώς τότε δεν είχε γίνει γνωστό ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση