GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συμμορία της Ευρώπης...

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο Χειμώνα", λέει ο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο Χειμώνα", λέει ο... λαός μας.
Και τι χειμώνας! Αυτοκτονικός!
Η συμμορία της Ευρώπης και της Βρετανίας, που αποφάσισε την οικονομική καταστροφή  των χωρών-μελών και καταδίκασε τους κατοίκους τους στο κρύο και στην απλυσιά, στον στασιμοπληθωρισμό και στην πείνα, στην ηλεκτροπληξία με το άγγιγμα του διακόπτη και στην ανεργία, θέλει να καταστρέψει και τον αναπτυσσόμενο κόσμο, για να γλυτώσει από τις επιπτώσεις των αποφάσεων της.
Αυτή η γύρα, προς αναζήτηση ενεργειακών πηγών, σε χώρες της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής και γενικά όλου του παγκόσμιου Νότου, που επιχειρεί η Ευρώπη, πληρώνοντας όσο-όσο, θα έχουν δύο αποτελέσματα:
- Την οικονομική καταστροφή των Ευρωπαίων, που θ΄αδυνατούν ν΄ανταποκριθούν, τόσο οι βιομηχανίες, οι επιχειρήσεις και οι πολίτες, στο κόστος της ενέργειας, που καθορίζουν τα Χρηματιστήρια  και
- Την πρόκληση μαζικών αναταραχών στην ενεργειακή αγορά των αναπτυσσόμενων κρατών, που θα χτυπήσει πρώτα αυτά τα κράτη. καθώς αφαιρούν, από τους λαούς τους την δυνατότητα φτηνής ενέργειας, για την ανάπτυξη της οικονομίας τους και την ευημερία των πολιτών τους.
Αυτοί οι παράγοντες είναι ικανοί να προκαλέσουν κοινωνικές εξεγέρσεις, όχι μόνο στον τρίτο κόσμο, αλλά και στην "πολιτισμένη" Ευρώπη, που έκλεισε τις στρόφιγγες του φτηνού  Ρωσικού αερίου και επέβαλε "θανατηφόρες κυρώσεις", στον ίδιο της τον εαυτό, για να "τιμωρήσει" τον Πούτιν.
Τώρα, που με το "έτσι θέλω" εισάγει σχιστολιθικό αέριο, από τις ΗΠΑ σε 7πλάσιες τιμές, απ΄ότι οι τιμές του Ρωσικού αερίου, προκειμένου να πλουτίζουν οι ΗΠΑ, τώρα θ΄αρχίσει να αναμασά δικαιολογίες, προκειμένου να "καταπιεί" τις κυρώσεις της, για να μην χάσουν την εξουσία οι "εκλεκτοί" της.
Και τον Βόρειο αγωγό2 θ΄ανοίξει και για τον Βόρειο αγωγό1 θα παραδοθούν οι τουρμπίνες, από τον Καναδά, στην Ρωσία -και όχι στην Γερμανία- όπως προβλέπουν τα συμβόλαια, που έχουν υπογραφτεί.
Αν δεν πάσχουν, από σχιζοφρένεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση