GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! ΠΑΛΙ με κορονοϊό ο (πολυεμβολιασμένος) Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer...

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά. «Έχω διαγνωστεί θ...


Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά.

«Έχω διαγνωστεί θετικός στον COVID. Νιώθω καλά και χωρίς συμπτώματα. Δεν έχω κάνει ακόμη τη αναμνηστική δόση του επικαιροποιημένου εμβολίου , καθώς ακολουθούσα τις οδηγίες του CDC για να περιμένω 3 μήνες από το προηγούμενο κρούσμα μου COVID που ήταν στα μέσα Αυγούστου. Ενώ έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο, ο ιός είναι ακόμα μαζί μας», έγραψε στο Twitter ο Μπουρλά.

Κάτω από την πρόσφατη ανάρτηση Μπουρλά, έχουν αναρτηθεί δεκάδες οργισμένα σχόλια που αμφισβητούν πλέον όχι μόνο την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, αλλά τον κατηγορούν ευθέως για εξαπάτηση.

Είναι η δεύτερη θετική διάγνωση μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Είχε διαγνωστεί ξανά στα μέσα Αυγούστου.

Αυτή η ανακοίνωση επέφερε οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter, με τον πρώην υφυπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη, να κάνει ένα ειρωνικό ποστ στο Twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση