GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ! ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ (από την γερμανική Bild) για την υπόθεση της 12χρονης...

"ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" γράφει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild αναφερόμενη στο 12χρονο κορίτσι πο...


"ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" γράφει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild αναφερόμενη στο 12χρονο κορίτσι που "κακοποιήθηκε και προσφέρθηκε στο διαδίκτυο".

Δημοσιεύοντας και φωτογραφία του "φερόμενου  ως βασικού  δράστη Ηλίας Μ. (53)", το καυστικό ρεπορτάζ αναφέρει συγκεκριμένα:

Αθήνα – Αηδιαστική κατάχρηση συγκλονίζει τη χώρα!

Η υπόθεση: Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία συνέλαβε τον Ηλία Μ. (53). Ο 53χρονος φέρεται να βίασε πολλές φορές μαθήτρια (12) και πρόσφερε το παιδί και στο Διαδίκτυο. Διατηρεί ένα μαγαζί στην Αθήνα όπου λέγεται ότι βοήθησε το παιδί. Λέγεται ότι έγινε κατάχρηση από τον φερόμενο ως κύριο δράστη μεταξύ Απριλίου και Αυγούστου.

Τώρα ο 53χρονος ερευνάται για κακοποίηση και βιασμό. Από τότε, οι αξιωματούχοι συλλαμβάνουν υπόπτους που λέγεται ότι κακοποιούσαν το κορίτσι σχεδόν καθημερινά. Σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ, αστυνομικοί συνέλαβαν τον πέμπτο ύποπτο τη Δευτέρα.

Συγκλονιστικό: Συνολικά 213 άνδρες φέρεται να επικοινώνησαν με τον άνδρα λόγω της κοπέλας. Άλλες κατηγορίες εναντίον του: εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ, τώρα θα πρέπει να ελεγχθεί αν θα μπορούσε να υπάρχει κύκλωμα που θα μπορούσαν να έχουν πέσει θύματα και άλλα παιδιά.

Ο ρόλος της μητέρας του παιδιού (37) είναι αινιγματικός. Αναφορές, που επικαλούνται αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι μπορεί να ήξερε κάτι. Η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση