GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μισθοφορικός Τύπος! Τι κάνει αυτός ο παράφρονας ηλίθιος ξαπλωμένος στο χώμα...»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ένας κυνικός και μισθοφορικός Τύπος, αργά ή γρήγορα, θα δημιουργήσει ένα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ένας κυνικός και μισθοφορικός Τύπος, αργά ή γρήγορα,
θα δημιουργήσει ένα...

πρόστυχο κοινό»
Τζόζεφ Πούλιτζερ (1847-1911)

Ο κύριος Τζέρεμι -Ἱερεμίας- Μπόουεν (Jeremy Francis John Bowen), ένας από τους "πρυτάνεις" της παγκόσμιας δημοσιογραφίας, στο παγκοσμίου φήμης, κύρους, έγκριτου "BBC", με κίνδυνο της ζωής του παλεύει για τη διάδοση της "αλήθειας", την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης ΚΑΙ στα τεκταινόμενα στην Ουκρανία του υποψήφιου για Νόμπελ Ειρήνης κοκαϊνομανή κλόουν στο ΟυκροΝαζί καθεστώς. Ο έγκυρος κι έγκριτος Τζέρεμι, καλείται και διδάσκει "διάδοση της αλήθειας" σε έγκριτα πανεπιστήμια κι είναι και πολυγραφότατος συγγραφέας βιβλίων (βλ. Books By Jeremy Bowen), που δεν απουσιάζουν από τις βιβλιοθήκες των πολιτικών και πανεπιστημιακών, που κι αυτοί μοχθούν για την αλήθεια και την ελεύθερη ενημέρωση, για τη δημοκρατία κι ευρωπαϊκό "πολιτισμό".

Στην παραπάνω φωτογραφία, ο έγκριτος δημοσιογράφος μεταδίδει στη δυτική κοινή γνώμη τις "ειδήσεις" μέσω του "BBC", με κίνδυνο της ζωής του! Εδώ έχουμε μια κραυγαλέα επίδειξη αυτού που λέγεται δυτική προπαγάνδα και στην καθομιλουμένη Αργυρώνητη Δημοσιογραφική Πορνεία και σε διατεταγμένη Υπηρεσία διαρρέει παντού την "αλήθεια του Στέιτ Ντιπάρτμεντ".

Στην αρχική φωτογραφία και σ' αυτή που περιέκοψε για λόγους "οικονομίας χώρου" το έγκυρο κι έγκριτο "BBC", αυτή η ηγετική προσωπικότητα της "δημοσιογραφίας", ειδικός απεσταλμένος στην Ουκρανία, ποζάρει στα "χαρακώματα" με τα μάτια γεμάτα ανησυχία, ενώ προσποιείται ότι δέχεται επίθεση.

Τι κρίμα! Στο επάνω αριστερά μέρος της φωτογραφίας μπορούμε να δούμε μια γυναίκα με μια τσάντα για ψώνια, σε αρκετά ήρεμη στάση και καθόλου ανήσυχη για τις βόμβες και μάχες που μεταδίδει ο έγκριτος δημοσιογράφος του έγκριτου "BBC". 

Η κυρία με τα ψώνια, μάλλον, όπως φαίνεται, αναρωτιέται: Τι κάνει αυτός ο παράφρονας ηλίθιος ξαπλωμένος στο χώμα με ένα μικρόφωνο και τα πόδια λες κι είναι στο κρεβάτι του;

Η δυτική δημοσιογραφία σε μια εικόνα! Ηθοποιοί της κακιάς ώρας, που παίζουν έναν ρόλο όπως κάθε άλλος κλόουν σε ένα τσίρκο. Κρίμα που αυτό είναι το τσίρκο του αίματος και του θανάτου, με παραγωγούς τις ΗΠΑ και την αποικία τους Ευρωπαϊκή Ένωση!

Πολάκις βιώσαμε και σήμερα συνεχίζουμε να βιώνουμε την ίδια "δημοσιογραφική" αλητεία στην αποικία Ελλάδα, πέρα από τα προσφάτως θαυματουργά €μVόλια Big Pharma και την αντί-Ρωσική υστερία:

Στην Ελλάδα οι τηλεοπτικοί σταθμοί με τους "πολεμικούς ανταποκριτές" τους μακριά από τη Γάζα, στους κήπους πολυτελών ξενοδοχείων μιλούσαν για τους τρομοκράτες Παλαιστίνιους στη Γάζα... Όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα με την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία και την αντιΡωσική υστερία, που αντικατάστησε τον αντικομουνισμό... Όλα ήταν διαφορετικά από ότι μετέδιδαν τα ΜΜΕ... οι δήθεν "πολεμικοί" ανταποκριτές των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών από τη Γάζα, από τους κήπους των ξενοδοχείων πολυτελείας του Ισραήλ, όπως κι ο... κ. Χαρίτος, τότε ανταποκριτής της ΕΡΤ στο Τελ Αβίβ, μετέπειτα στην σιωνιστική κυβέρνηση Τσίπρα κεντρικό πρόσωπο στην ΕΡΤ... Περισσότερα: ΕΔΩ


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση