GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «ΞΑΔΕΛΦΟΣ!» ΜΙΧΟΣ εναντίον ...Μίχου για τους βιασμούς στον Κολωνό

Ξέσπασε ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πέτρος Μίχος, με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.   "Ο καθένας μπο...


Ξέσπασε ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πέτρος Μίχος, με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.  

"Ο καθένας μπορεί να λεει ό,τι θέλει αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο. Δεν έχουμε καμία οικογενειακή σχέση", τόνισε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Πέτρος Μίχος, για τη συνωνυμία του με τον 53χρονο μαστροπό.

"Εάν δω κάτι, ότι έχει πει, ότι έχει χρησιμοποιήσει το όνομά μου κτλ θα πάω νομικά. Μου το είπαν και φίλοι "ρε Πέτρο το ένα, ρε Πέτρο το άλλο". Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το Μιχέικο" ξεκαθάρισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, που έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος με αφορμή κάποιες φήμες ότι 53χρονος χρησιμοποιούσε το όνομα του, προκειμένου να "ενισχύσει" το κοινωνικό προφίλ που έχτιζε.

Ο Πέτρος Μίχος έκανε σαφές πως πως αν διαπιστώσει ότι έχει εκτεθεί από αυτή την δήθεν συγγένεια, θα κινηθεί νομικά.

Ο Ηλίας Μίχος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρωινού" φέρεται να ισχυριζόταν στον περίγυρό του ότι είναι ξάδερφος του παλαίμαχος άσου του Ολυμπιακού.

"Ο κύριος αυτός γι’ αυτά που έκανε, θα πληρώσει. Δεν το συζητώ. Και καλά θα κάνει να πληρώσει", δήλωσε ο Πέτρος Μίχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση