GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ της ανιψιάς της! ΕΝΑΣ 27ΧΡΟΝΟΣ νέος πρόεδρος στο κόμμα της Λεπέν...

Το γαλλικό κόμμα  «Εθνικός Συναγερμός» εξέλεξε το Σάββατο τον 27χρονο Ζορντάν Μπαρντελά νέο πρόεδρό του, ο οποίος θα διαδεχτεί την Μαρίν Λε...


Το γαλλικό κόμμα  «Εθνικός Συναγερμός» εξέλεξε το Σάββατο τον 27χρονο Ζορντάν Μπαρντελά νέο πρόεδρό του, ο οποίος θα διαδεχτεί την Μαρίν Λεπέν και θα γίνει έτσι ο πρώτος αρχηγός του κόμματος που δεν θα είναι μέλος της οικογένειας Λεπέν. Ωστόσο, είναι ο σύντροφος της ανιψιάς της Μαρίν Λεπέν.

Έπειτα από 11 χρόνια στην ηγεσία του κόμματος η Λεπέν παραιτήθηκε για να επικεντρωθεί στην μάχη για την διεκδίκηση της προεδρίας στις επόμενες εκλογές, ενώ θα ηγείται και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, το οποίο διαθέτει 89 έδρες.

Η Λεπέν είχε αναλάβει την ηγεσία του κόμματος από τον πατέρα και συνιδρυτή του Ζαν-Μαρί Λεπέν και το μετονόμασε το 2018 από «Εθνικό Μέτωπο» σε «Εθνικό Συναγερμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση