GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους!

Maria Nazer Εκπαιδευτικοί της ναζιστόφολας. Ξεβρακωμένα χαϊβάνια του Τσίπρα. Βόδια με τη...

Maria Nazer
Εκπαιδευτικοί της ναζιστόφολας. Ξεβρακωμένα χαϊβάνια του Τσίπρα. Βόδια με τη... βούλα του πιστοποιητικού.
Nαζιστόσκυλα που επιβάλλατε τη φόλα για να πάνε 5ήμερη εκδρομή τα παιδιά ή σε εκπαιδευτικά ταξίδια Εράσμους.
Φάτε τη τάπα σας και συνεχίστε τις επικαιροποιημένες ή βγάλτε το σκασμό.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.

3 σχόλια

  1. Κάτι πράγματα που πας και θυμάσαι...
    Έχουν ξαμολυθεί οι ζαίοι και κλαίνε με μάυρο δάκρυ για την όντως απάνθρωπη και πιθανότατα παράνομη μεταχείριση της, μεταξύ άλλων και μητέρας παιδιού ΑΜΕΑ, Ιωάννας Κολοβού.
    Ποιά κυβέρνηση επί της ουσίας κατήργησε τον ν. Κατσέλη, νομοθέτησε τους παράνομους και αντισυνταγματικούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, και σαν να μην έφταναν αυτά κατήργησε και την προστασία της α' κατοικίας αρχές του '19; Η λαλίστατη Αρετή Αθανασίου και οι υπόλοιποι ζαίοι γνωρίζουν κάτι;
    Όχι ότι απαλλάσσονται οι νυν για τα αίσχη τους, αλλά εν προκειμένω αξιοποίησαν νομοθετήματα της κυβέρνησης Τσίπρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει, φυσικά, πως δεν μπορούσαν ψηφίσουν δικά τους, που επί της ουσίας θα καταργούσαν αυτά των ζαίων. Απλώς, δεν θέλουν.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ν.4605 μην ξεχνας,ηταν απαιτηση της ΕΕ,οπου η προστασια α'κατοικιας δυσκολεψε υπερβολικα.Ομως η λυσσα καποιων να αρπαξουν με τετοιο βαναυσο τροπο,χαρακτηριζει αυτα τα σημερινα ρεμαλια.Ο Πατσης,ο Μαρακακης,ο Αρτοπουλος και τα αλλα καλα παιδια,δεν τους λες και ΚΚΕ.Αλλωστε η καθε τους κινηση,πραξη και λογος,αποδεικνυει το σκατοψυχο αυτης της συμμοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε τους καλύτερους Μένγκελε στην Ελλάδα που κάνουν πειραματικά γενετικά πειράματα σε παιδάκια παρόλο που η ΕΕ ανακοίνωσε 550% αύξηση θανάτων για το 2021 και 2022 (γιατί άραγε, τι έγινε το 2021 και 2022?) στην ηλικία 0-15 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση