GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Συλλέγουν υπογραφές για έκτακτο συνέδριο...

«Θέλουμε το κόμμα μας πίσω». Με αυτή τη φράση μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στην ηγεσία του κό...


«Θέλουμε το κόμμα μας πίσω». Με αυτή τη φράση μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στην ηγεσία του κόμματος.

Είναι τόσο έντονη η δυσαρέσκεια και η ανησυχία για το μέλλον του κόμματος, που αποφάσισαν να κινήσουν τις κομματικές διαδικασίες που προβλέπονται (άρθρα 13 και 19 του καταστατικού της ΝΔ) ώστε το κόμμα να οδηγηθεί σε έκτακτο συνέδριο, όπου θα εξεταστεί ακόμη και το ενδεχόμενο να μπει θέμα ηγεσίας.

Όπως επισημαίνουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη πολιτική που ακολουθεί και τα σκάνδαλα που «πνίγουν» την κυβέρνηση, πηγαίνει τη ΝΔ στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι μάλιστα, δεν διαστάσουν να χαρακτηρίσουν τον κ. Μητσοτάκη, ως τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης.

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος, έκανε γνωστό, ότι το επόμενο διάστημα, θα υπάρξει καμπάνια ακριβώς για αυτό το θέμα.

Μιλώντας στον ELLADA FM, ο κ. Καραχάλιος, είπε ότι η ΝΔ πρέπει να τελειώνει με τους «άριστους».

Επισήμανε την ανάγκη έκτακτου συνεδρίου, προκειμένου ο κ. Μητσοτάκης να δώσει εξηγήσεις στα μέλη του κόμματος για τον τρόπο που πολιτεύεται και για τις συνεργασίες του (εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ κ.α.).

Σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός δεν πείσει τη βάση, τότε ναι, πρέπει να πάμε στην εκλογή νέου προέδρου σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η καμπάνια, μέσω του σάιτ dimokrates.gr, θα έχει και μια φωτογραφία, με ένα ψάρι που προσπαθεί να βγει από τη γυάλα.

grafoyme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση