GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ των ευθυνών της...

Η όψιμη κινητικότητά της μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου δεν απαλλάσσουν την Δόμνα Μιχαηλίδου από τις ...



Η όψιμη κινητικότητά της μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου δεν απαλλάσσουν την Δόμνα Μιχαηλίδου από τις ευθύνες της. Δική της ήταν η αρμοδιότητα ως υφυπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς μάλιστα μέχρι πριν από λίγο καιρό τα έβρισκε όλα μια χαρά. Ούτε η υιοθέτηση της γραμμής Μητσοτάκη «δεν ξέραμε» της περιποιεί τιμή…
Ο Παραπολιτικός
 


5 σχόλια

  1. Α!παραπολιτικε,σε πιανω και ραθυμο και αδιαβαστο.Το μοτιβο αυτης της συμμοριας ειναι:αχ καλε δεν ηξευρα,αλλεως δεν θα τ'αφηνα.Ετσι και αυτο το κοπροσκυλο ενω ενημερωθηκε απ'τον Αυγουστο[οπως τοτε με τα αισχη ενος Ορφανοτροφειου]εκανε το ανηξερο.Ξερετε ποιο ειναι το κακο με δαυτους;Για το συμφερον της συμμοριας δεν τους νοιαζει το Συνταγμα,η κοινωνια[Τζαβαρας]ουτε οι δυστυχισμενες παιδικες ψυχες.Ενα ματσο αναλγητα,νοσηρα και διεσραμμενα σκουπιδια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κρύβουν την ατζέντα τους,ΛΕΜΕ

    Η νέα χριστουγεννιάτικη σειρά της Disney δείχνει παιδιά να κρατούν ταμπέλες “We Love You Satan” (Βίντεο)

    https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/new-disney-christmas-series-shows-children-holding-signs-love-satan-video/
    =====
    «Δεν κρύβουν πια την ατζέντα τους»

    https://www.wnd.com/2022/11/watch-kids-carry-disneys-holiday-message-love-satan/

    =====
    Το “Little Demon” της Disney εξομαλύνει τον σατανισμό και την παιδοφιλία για τις μάζες

    https://www.youtube.com/watch?v=F1D1MWG-ZO0&t=268s

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι "αποκαλύψεις" και οι "καταγγελίες" πρέπει ν' αποδειχθούν αληθείς. Γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια. Προφανώς, το τεκμήριο αθωότητας ισχύει κατά το δοκούν και για 'σας, όπως και ο Κώδικας Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.
    Είναι εντυπωσιακό δε, ότι αρνήστε να αναδημοσιέυσετε μαρτυρίες παιδιών της "Κιβωτού", που διαψέυδουν τους καταγγέλοντες. Όλες οι μαρτυρίες είναι υπό διερέυνηση, αλλά η εξόφθαλμη μονομέρειά σας προκαλεί έυλογο προβληματισμό. Έχετε καταντήσει Σκάι στο συγκεκριμένο ζήτημα.
    Ο φερόμενος ως παιδεραστής-μαστροπός και οι 213 φερόμενοι ως βιαστές της δωδεκάχρονης όλως περιέργως έχουν εξαφανιστεί από τις αναρτήσεις σας. Αυτό είναι ακόμα ένα κοινό σας με τον Σκάι.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα είδα την ανάρτηση σας με τίτλο "Η άλλη άποψη". Οπότε, σας κατηγόρησα αδίκως ως προς αυτό. Συνολικά, εξ όσων γνωρίζω, τρία παιδιά της "Κιβωτού" έχουν διαψέυσει όσα προσάπτονται στον π. Αντώνιο. Οφείλετε ν' αναδημοσιέυετε τα λεγόμενα και των δύο πλευρών. Νομίζω, ότι δεν το κάνετε.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το κάνετε με την ίδια συνέπεια. Δεν λέω, ότι δεν το κάνετε καν.
    Στις δέκα αναρτήσεις για το θέμα αυτό τουλάχιστον οι εφτά είναι υπέρ της μίας πλευράς. Αυτό εννοώ.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση