GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ! «Η Τρας έστειλε μήνυμα στον Μπλίνκεν ότι "έγινε η δουλειά", αμέσως μετά την ανατίναξη του Nord Stream...»

ΧΑΜΟΣ με το φερόμενο μήνυμα της Τρας... «Έγινε η δουλειά» λέγεται ότι έγραψε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας στον υπουργό Εξωτερ...


ΧΑΜΟΣ με το φερόμενο μήνυμα της Τρας...

«Έγινε η δουλειά» λέγεται ότι έγραψε η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρας στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν μόλις ένα λεπτό μετά τις επιθέσεις στους αγωγούς Nord Stream.

Η Dotcom έγραψε στο Twitter:
«Πώς γνωρίζουν οι Ρώσοι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ανατίναξε τους αγωγούς North Stream σε συνεργασία με τις ΗΠΑ; Επειδή η @trussliz χρησιμοποίησε το iPhone της για να στείλει ένα μήνυμα «Έγινε η δουλειά» στον @SecBlinken ένα λεπτό μετά την ανατίναξη του αγωγού».
“Δεν είναι μόνο τα Five Eyes που έχουν πρόσβαση σε όλες τις βάσεις δεδομένων της Big Tech. Η Ρωσία και η Κίνα έχουν επίσης εξελιγμένες μονάδες στον κυβερνοχώρο. Το αστείο είναι ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι με τις υψηλότερες άδειες ασφαλείας εξακολουθούν να προτιμούν τα κρυπτογραφημένα iPhone από αυτά που έχουν εκδοθεί από την NSA και το GCHQ»

Πριν από λίγες ημέρες, η Μόσχα κατηγόρησε το βρετανικό ναυτικό για τις επιθέσεις της 26ης Σεπτεμβρίου. Η γραμματέας Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα αντέδρασε στα tweets της dot-com και έγραψε στο Telegram:
«Με ενδιαφέρει η απάντηση του Λονδίνου στην ακόλουθη ερώτηση: Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Λιζ Τρας έστειλε μήνυμα στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν λέγοντας «Έγινε» αμέσως μετά την ανατίναξη του αγωγού Nord Stream;».
«Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περιμένουν την απάντηση του Λονδίνου», είπε η Ζαχάροβα.

Στις 29 Οκτωβρίου, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ανέφερε ότι το ιδιωτικό τηλέφωνο του Τρας είχε παραβιαστεί το καλοκαίρι. Όσο για το περιεχόμενο του τηλεφώνου, τίποτα δεν ήταν γνωστό μέχρι στιγμής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση