GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ η λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά...

Άμεση διακοπή της λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου επιβλήθηκε από το Τμήμα Υγείας και Ασφάλειας της Περιφερειακής Επιθεώρησης Εργασίας προκ...

Άμεση διακοπή της λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου επιβλήθηκε από το Τμήμα Υγείας και Ασφάλειας της Περιφερειακής Επιθεώρησης Εργασίας προκειμένου να προσκομιστεί για να ελεγχθεί η μελέτη (αν υπάρχει) της πρόσθετης σκηνής που κατέρρευσε, να αποκατασταθεί ο φωτισμός εξόδων κινδύνου σε σημεία που δεν λειτουργεί, να ανοιχτούν οι έξοδοι κινδύνου που έχουν καταληφθεί από αποθηκευμένα υλικά κ.α.

«Είναι μία ημέρα ντροπής για τον Πειραιά. Ένα πλήγμα βαριάς δυσφήμησης του κορυφαίου χώρου πολιτισμού της πόλης μας, ενός από τα μεγαλύτερα ιστορικά θέατρα της χώρας. Και… ακόμη ουδείς έχει αναλάβει την ευθύνη, σχολίασε σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για Όλους», Νίκος Μπελαβίλας.

Σημειώνεται ότι μετά από την κατακραυγή για το περιστατικό από το οποίο τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις μαθητές, υπήρξε ένα γαϊτανάκι δηλώσεων και αποποίησης ευθυνών.

Ο επικεφαλής του Οργανισμού Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης, δεν ανέλαβε καμία ευθύνη για το συμβάν και έριξε τις ευθύνες στους υπεύθυνους παραγωγής της κεντρικής παράστασης που ανεβαίνει αυτή την περίοδο στο θέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση