GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ! ΒΙΝΤΕΟ από την εκδήλωση με Drag Queens και μικρά παιδιά...

Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με Drag Queens που διάβασαν παραμύθια σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, μια τολμηρή απόφαση ...


Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με Drag Queens που διάβασαν παραμύθια σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, μια τολμηρή απόφαση με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η εκδήλωση που ξεσήκωσε οργισμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride και τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο», πραγματοποιήθηκε τελικά σε άλλον χώρο από εκείνον που είχε ανακοινωθεί αρχικά, με τους διοργανωτές να σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι φοβήθηκαν πιθανόν οργισμένες παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voria.gr, η Drag Queen RawBee Candles, διάβασε στα παιδιά το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα». Η ίδια μάλιστα μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Σήμερα θα προσπαθήσουμε να πούμε στα παιδιά ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαραγκός, συγγραφέας του παραμυθιού.

Μάλιστα στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος έκανε λόγο για "εκπαιδευτικό χαρακτήρα" του event αλλά και η αναπληρώτρια γραμματέας Ισότητας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βάσια Μαντέση η οποία δήλωσε ότι το κόμμα αναγνωρίζει όλες τις οικογένειες "όλων των χρωμάτων".

3 σχόλια

  1. Ενταξει,βρηκαν και μια ψυχολογο να μας πει παπαριες,την ιδιοκτητρια να μας μπινελικωσει,και τα σουργελα να μας πουνε φασιστες.Τι να καθησουμε να συζητησουμε με ασχετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σημαίνει το «Σήμερα θα προσπαθήσουμε να πούμε στα παιδιά ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους» σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών;;;

    Κατά τα άλλα μας σοκάρει ο ομαδικός βιασμός του 15χρονου στο Ίλιον... όπου οι ανήλικοι υποστήριξαν ότι τα όσα έκαναν ήταν «σεξουαλικός πειραματισμός»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο που καποιοι σκαρφιζονται ηλιθια επιχειρηματα για να περασουν πραγματα που αποσκοπουν στον ηθικο, οικονομικο, πολιτισμικο εκβιασμο μιας κοινωνιας και να επιβαλλουν αμφιβολα προτυπα και καταστασεις,εκ του πονηρου,ειναι ακρως επικινδυνο,ειτε ειναι Κρατος ή πολιτικη συμμορια ή επιορκοι δικαστες ειτε καποιοι δηθεν εκσυγχρονιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση