GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΑ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ πούλμαν στην κηδεία του τέως βασιλιά...

Λεωφορεία με προορισμό τη Μητρόπολη Αθηνών για να βρεθούν στην εξόδιο ακολουθία ναυλώνονται σε Λακωνία, Μεσσηνία και Γιαννιτσά. Συγκεκριμένα...


Λεωφορεία με προορισμό τη Μητρόπολη Αθηνών για να βρεθούν στην εξόδιο ακολουθία ναυλώνονται σε Λακωνία, Μεσσηνία και Γιαννιτσά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα ειδικά δρομολόγια των λεωφορείων θα αναχωρήσουν από Αρεόπολη, Γύθειο, Σκάλα και Σπάρτη, νωρίς το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου.

Οι τόποι που θα στείλουν πούλμαν για την κηδεία του τέως βασιλιά, δεν είναι βέβαια τυχαίοι. Πρόκειται για περιοχές που στο δημοψήφισμα του 1974, η επιλογή διατήρησης του θεσμού της βασιλείας και της επιστροφής του Κωνσταντίνου στην Ελλάδα είχε λάβει τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά.

Συγκεκριμένα στη Λακωνία η βασιλευομένη Δημοκρατία είχε λάβει ποσοστό 59,52%, στη Ροδόπη 50,54%, στη Μεσσηνία 49,24%, στην Ηλεία 46,88% και στην Αργολίδα 46,67%.

1 σχόλιο

  1. Μια επισημανση[οχι για τους μαζοχες δουλοπαροικους της Ν.Πελοποννησου]Ο αποθανων ειναι ΠΡΩΗΝ και οχι ΤΕΩΣ.Μου θελετε και μεγαλεια,στουρναρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση