GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΑ PAMPERS! Απάντηση Καρχιμάκη στον Μητσοτάκη...

Στον πρωθυπουργό απάντησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή, κάνοντας αναφορά στην υπόθεση Κοσ...


Στον πρωθυπουργό απάντησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή, κάνοντας αναφορά στην υπόθεση Κοσκωτά.

«Εγώ βρήκα τις επιταγές που έστελνε η ΝΔ επί της προεδρίας του πατέρα σας στον Μαμανέα για να ψευδομαρτυρήσει. Η σκευωρία τότε κατέπεσε και η δεξιά μπήκε στο ιστορικό περιθώριο για δεκαετίες. Εκεί θα σας οδηγήσουμε και πάλι», τόνισε ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Η ανάρτηση Καρχιμάκη

«Σήμερα η αθλιότητα αναβαθμίστηκε. Δεν ήταν απλά ένας βουλευτής της ΝΔ αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αυτός που τόλμησε να μιλήσει για PAMPERS και να συγκρίνει τον Αντρέα Παπανδρέου με την υπόθεση Καλογρίτσα. Κύριε Μητσοτάκη σας απαντώ ευθέως: Εγώ βρήκα τις επιταγές που έστελνε η ΝΔ επί της προεδρίας του πατέρα σας στον Μαμανέα για να ψευδομαρτυρήσει. Η σκευωρία τότε κατέπεσε και η δεξιά μπήκε στο ιστορικό περιθώριο για δεκαετίες. Εκεί θα σας οδηγήσουμε και πάλι. “Καληνύχτα σας κύριε Μητσοτάκη”».

1 σχόλιο

  1. Μιχαλη,καλα τα λες,αλλα τραβα και κανενα αυτι στον βλακα τον Νικολακη.Δεν γινεται να βγαζει συνεχεια ο Χαρης τα καστανα απο την φωτια και οι αλλοι να πελαγοδρομουν;Τι δεν καταλαβαινουν;Πρωταρχικο να μπει φυλακη το καθαρμα.Focus λοιπον,μη χεσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση