GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ! «Οικονομία στο νερό» ζήτησε από τους Γάλλους ο Μακρόν...

Στον επόμενο τόνο, θα ζητήσουν και οικονομία στο οξυγόνο ή… θα πουν ξαναβάλτε τις μάσκες… «Οικονομία στο νερό» ζήτησε από τους Γάλλους ο Εμα...


Στον επόμενο τόνο, θα ζητήσουν και οικονομία στο οξυγόνο ή… θα πουν ξαναβάλτε τις μάσκες…

«Οικονομία στο νερό» ζήτησε από τους Γάλλους ο Εμανουέλ Μακρόν κατά την  επίσκεψη στην ετήσια έκθεση αγροτικών προϊόντων από τη Γαλλία, που πραγματοποιείται στο Παρίσι.

Μία επίσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος της χώρας προέβη σε δηλώσεις, αλλά και σε λογομαχία με οικολόγο ακτιβιστή.

Ειδικότερα, με αφορμή την ανομβρία που πλήττει τον τελευταίο καιρό την Γαλλία, ο Εμανουέλ Μακρόν τόνισε πως θα πρέπει όλοι να κάνουν ενέργειες εξοικονόμησης ύδατος, αποφεύγοντας τις σπατάλες και τις διαρροές.

Ως προς τις τιμές των αγροτικών προϊόντων, ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τους διανομείς και τα σούπερ μάρκετ να μειώσουν τα περιθώρια κέρδους, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν στην καταπολέμηση του πληθωρισμού.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε πως θα συνεχιστούν ορισμένες ενισχύσεις στον αγροτικό τομέα, ούτως ώστε να αντισταθμιστούν οι αυξήσεις των τιμών της ενέργειας.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην έκθεση ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε αντιμέτωπος με νεαρό οικολόγο ακτιβιστή, ο οποίος φορώντας μια μπλούζα που έγραφε «σε τι χρησιμεύεις;» και μιλώντας του σε αρκετά υψηλό τόνο, τον κατηγόρησε πως αδιαφορεί για τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων που αφορούν την κλιματική αλλαγή -μάλλον βαλτός από την Γκρέτα ήταν αυτός 

Ο Εμανουέλ Μακρόν επιχείρησε να απαντήσει, αλλά ο οικολόγος ακτιβιστής δεν θέλησε να τον αφήσει να μιλήσει. Ο Μακρόν τού είπε πως η συμπεριφορά του συνιστά μια μορφή αστικής βίας και ο ακτιβιστής τού είπε πως δεν επιθυμεί διάλογο. Το συμβάν έληξε με τον Πρόεδρο της Γαλλίας να του λέει «αφού δεν επιθυμείτε τον διάλογο, καλύτερα να φύγετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση