GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνα: Οι ΗΠΑ δεν έχουν το δικαίωμα να παραδίδουν μαθήματα στην Κίνα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Δεν ξέρω τι είπε ο Σεργκέι Λαβρόφ στον Γουάνγκ Γι, αλλά θα ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν ξέρω τι είπε ο Σεργκέι Λαβρόφ στον Γουάνγκ Γι, αλλά θα...

μπορούσε να είναι:
"Άκουσες τον Μπάιντεν να λέει ότι η Δύση δεν είναι εχθρός μας;
Μαρία Ζαχάροβα

Χωρίς καμία δυσκολία ο σχολιασμός της ευφυέστατης Ζαχάροβα, για τη φωτογραφία από τη συνάντηση των δύο υπουργών εξωτερικών Ρωσίας-Κίνας. Όχι μόνον γιατί διασκεδάζει τα λεγόμενα και γραφόμενα στα δυτικά ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, αλλά και γιατί δείχνει τον πανικό της πάλαι ποτέ "αυτοκρατορίας" του ιμπεριαλισμού, σήμερα σε κατάρρευση, που διασώζει για την ώρα η αποικία της (Ευρωπαϊκή Ένωση).

Πως να είναι διαφορετικά όταν, στις 19 Φλεβάρη, οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι η προμήθεια όπλων στη Μόσχα είναι για αυτούς κόκκινη γραμμή και ότι δεν θα επιτρέψουν στην Κίνα να προμηθεύσει όπλα στη Ρωσία.

Η πληρωμένη απάντηση της Κίνας, που φυσικά "διαφεύγει" στη δυτική δημοσιογραφική πορνεία:

Ο εκπρόσωπος του Κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών απάντησε με τρόπο που δεν επιδέχεται ερμηνείες.
«Είναι η αμερικανική πλευρά, όχι η κινεζική, που προμηθεύει συνεχώς τη μία πλευρά με όπλα. Υπάρχουν εκείνοι που ζητούν διάλογο και ειρήνη και εκείνοι που μοιράζουν όπλα και υποστηρίζουν τον πόλεμο.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το δικαίωμα να παραδίδουν μαθήματα στην Κίνα και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες να υπαγορεύουν ή να πιέζουν τις σινο-ρωσικές σχέσεις.
»

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση