GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μαρινάκη! «ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ» το πρωτάθλημα και επίθεση στην κυβέρνηση από τον Ολυμπιακό...

Οργή κατά της διαιτησίας του Πορτογάλου ρέφερι Ζοάο Πινέιρο και του συμπατριώτη του στο VAR, Φάμπιο Μέλο, αλλά και επίθεση με «φαρμακερό» σχ...


Οργή κατά της διαιτησίας του Πορτογάλου ρέφερι Ζοάο Πινέιρο και του συμπατριώτη του στο VAR, Φάμπιο Μέλο, αλλά και επίθεση με «φαρμακερό» σχόλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κυβέρνηση εκδηλώθηκε μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην οργισμένη ανακοίνωσή της δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

Έχει προηγηθεί η «σύρραξη» του Νοεμβρίου πάλι μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και τα λόγια που είχαν ανταλλαχθεί μεταξύ των δύο πλευρών ήταν «βαριά».

Στη λευκή ισοπαλία έκατσε η μπίλια παρόλο που οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι. Πίεσαν, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και σε μία περίπτωση έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ του Βρουσάι θα έδινε τρίποντο, εάν δεν υπήρχε η παρέμβαση του VAR για οφσάιντ του Ελ Αραμπί στην αρχή της φάσης. Ο Μαροκινός έκανε κίνηση προς την μπάλα, πήρε μαζί του έναν αμυντικό και έτσι θεωρήθηκε ότι επηρεάζει τη φάση.

Με τα νεύρα στο κόκκινο εκείνη τη στιγμή, όταν ακυρώθηκε το γκολ πολλοί «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος είδε και κίτρινη κάρτα. Αμέσως μετά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του στον Πορτογάλο ρέφερι και εκείνος του έδειξε επίσης κίτρινη κάρτα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέβηκε έως τον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί και τιμωρήθηκε από τον ρέφερι με τον συγκεκριμένο τρόπο...

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.
Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.
Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!
Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.
Υ.Γ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

1 σχόλιο

  1. Ε ναι, αν δεν πάρει ο Μαρινάκης το πρωτάθλημα, είναι αλλοιωμένο.
    Ποιά ομάδα έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα τα τελευταία 30 χρόνια;
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση