GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΡΠΑΣΤΕΣ ξανά οι «λαμπάδες Κουτσούμπα» μετά τα γαλλικά του στο Παρίσι...

Στην Ανάσταση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Για όσους θέλουν να κάνουν μια ξεχωριστή παρουσία τη βραδιά του «δεύτε λάβετε φως» υπάρχει κ...




Στην Ανάσταση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Για όσους θέλουν να κάνουν μια ξεχωριστή παρουσία τη βραδιά του «δεύτε λάβετε φως» υπάρχει και φέτος η λύση της λαμπάδας με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τις ξεχωριστές αυτές λαμπάδες φτιάχνει η Πηνελόπη Καλογεροπούλου από το εργαστήρι «Το Λειρί του Κόκορα».

Η ιδέα της πέρυσι να φτιάξει λαμπάδα με τον γγ του ΚΚΕ και την viral ατάκα του «Αυτοί είστε» έγινε και αυτή viral και το τηλέφωνό της δεν είχε σταματήσει να χτυπά.

Η εικόνα του ηγέτη του ΚΚΕ είχε βασιστεί στα κόμικ της σειράς «Baby Politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου. Άρεσε τόσο πολύ που από πέρυσι η κυρία Καλογεροπούλου έλεγε ότι το 2023 θα άρχιζε να φτιάχνει τις «λαμπάδες Κουτσούμπας» νωρίτερα για να προλάβει.

Τα Κουτσουμπίνια, όπως τα λέει η δημιουργός τους, «κοσμούν» οι ατάκες του γραμματέα: «Ωραία που είναι η Λιβαδειά χωρίς καμιά αιτία…», «Παπαρατσένκο», «Αυτοί είστε» και «Πού τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια;»

Μετά την ομιλία του στο Παρίσι, στη διαδήλωση για το Ασφαλιστικό, στο ρεπερτόριο έχει μπει το «Cher ami, cher camarade»..


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση