GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ στην Ουκρανία! ΦΩΤΙΑ σε δεξαμενή καυσίμων στην Σεβαστούπολη της Κριμαίας...

Μια δεξαμενή καυσίμων τυλίχτηκε στις φλόγες στην πόλη-λιμάνι της Κριμαίας, τη Σεβαστούπολη, όπως ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ...



Μια δεξαμενή καυσίμων τυλίχτηκε στις φλόγες στην πόλη-λιμάνι της Κριμαίας, τη Σεβαστούπολη, όπως ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 29/4, ο εγκατεστημένος από τη Μόσχα κυβερνήτης της περιοχής, Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ, μέσω Telegram.

«Δεξαμενή καυσίμων καίγεται (…) Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, οι φλόγες ενδέχεται να οφείλονται σε επίθεση με UAV», ανέφερε ο Ραζβοζάγεφ, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. Πρόσθεσε ότι η πυρκαγιά έχει έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων.

Για την ώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Η Σεβαστούπολη, στη χερσόνησο της Κριμαίας που η Ρωσία προσάρτησε από την Ουκρανία το 2014, έχει δεχθεί επανειλημμένες αεροπορικές επιθέσεις μετά την πλήρη εισβολή της Ρωσίας στη γείτονα τον Φεβρουάριο του 2022.

Το Κίεβο έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεση να ανακαταλάβει τη χερσόνησο της Κριμαίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση