GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΤΙ ...(ΔΕΝ) ΑΠΑΝΤΗΣΕ η Τρέμη στον Μικρούτσικο

Νέα απάντηση στις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου αναφορικά με τη σχέση που είχαν στο παρελθόν είχε η Όλγα Τρέμη. Η γνωστή δημοσιογράφος μί...


Νέα απάντηση στις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου αναφορικά με τη σχέση που είχαν στο παρελθόν είχε η Όλγα Τρέμη.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι είχε σχέση με την Όλγα Τρέμη στο παρελθόν.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δανίκας την ρώτησε σχετικά με τις αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με την σχέση τους, οι οποίες είχαν γίνει το θέμα των ημερών στο πρόσφατο παρελθόν προκαλώντας τις αρνητικές αντιδράσεις των περισσοτέρων.

Η απάντηση από την Όλγα Τρέμη
Η ίδια ήταν κατηγορηματική απαντώντας στον δημοσιογράφο: «Βάζω το όριο μου. Τελεία».
Παρ’ όλα αυτά ο δημοσιογράφος συνέχισε ρωτώντας την: «Δηλαδή απαντάς με τη σιωπή σου, με την περιφρόνησή σου, ας πούμε;» με την Όλγα Τρέμη να εμμένει στην ίδια στάση απαντώντας του: «Σου είπα είναι από τα θέματα που δεν συζητώ».


1 σχόλιο

  1. Μοιάζει με χοντρό, άσχημο Ομέρ Βρυώνη° μολοντούτοις το λένε "βιασμό", ενώ πλήρωνε αυτούς που την εξέδιδαν [νταβατζήδες]... Αλβανοί ή Γύφτοι, νομίζω;; Στις ΗΠΑ θα τούς κανόνιζαν, στην φυλακή.
    Ο παχύς τι να κάνει; Θα ευρεθεί αθώος, απλώς θα τού "βγει το όνομα". Δικαστές τούς βουλευτές κ ιατρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση