GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ! ΜΕ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ως «καπέλο» στον Τσίπρα) για τις νέες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ...

Ολοκληρώθηκε αργά χθες βράδυ η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε σε διευρυμένη σύνθεση, προχωρώντας σε συγκεκρι...


Ολοκληρώθηκε αργά χθες βράδυ η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε σε διευρυμένη σύνθεση, προχωρώντας σε συγκεκριμένες αποφάσεις ενόψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου επικυρώνοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να συγκροτήσει νέα εκλογική επιτροπή.

Η σύνθεση της νέας εκλογικής επιτροπής θα ανακοινωθεί σήμερα Σάββατο και θα συνεδριάσει υπό τον Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκλογική επιτροπή θα αποτελείται από νεότερα στελέχη που θα πλαισιώνουν τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και θα πρωταγωνιστούν στις δράσεις του κόμματος.

Στην ομάδα αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχουν η Έφη Αχτσιόγλου, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Νίκος Φαραντούρης κ.α.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα, η ομάδα αυτή θα είναι ουσιαστικά και η ηγετική ομάδα που υπό τον Αλέξη Τσίπρα θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 25ης Ιουνίου και άρα στην πραγματικότητα θα λειτουργεί ως "καπέλο".

Με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου δημιουργείται επίσης Οργανωτική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα με στόχο τον οργανωτικό συντονισμό σε κάθε περιφέρεια.

Αποφασίστηκε επίσης ότι από το Σάββατο το Γραφείο Τύπου θα επικυρώνει όλες τις εμφανίσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Τέλος, το Εκτελεστικό Γραφείο υπό διευρυμένη σύνθεση θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση καθόλη την προεκλογική περίοδο, είτε με φυσική παρουσία είτε με τηλεδιάσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση