GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΚΥΝΗΓΙ μαγισσών από τον Κικίλια.."

Yannis Kemmos Φαντάζομαι πως η δήλωση του υπουργού είναι βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία στα σημεία που αναφέρει και πως είναι επίσημες αυ...



Yannis Kemmos
Φαντάζομαι πως η δήλωση του υπουργού είναι βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία στα σημεία που αναφέρει και πως είναι επίσημες αυτές οι αναφορές στην αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οτι υπάρχουν όλα αυτά διαθέσιμα για την κοινωνία να τα δει και ότι δεν είναι απλά δηλώσεις για αποπροσανατολισμό και αποφυγή των ευθυνών από την κυβέρνηση.
Ο υπουργός βλέπω ότι είναι πολύ συγκεκριμένος πριν ακόμα βγούνε επίσημα δελτία Τυπου από τις αρμόδιες αρχές οπότε προφανώς έχει πολύ καλή πληροφόρηση ακόμα και αν δεν είναι δικής του αρμοδιότητα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Θα περιμένουμε επιβεβαίωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και επαλήθευση των συγκεριμένων πολύ σοβαρών αποκαλύψεων του υπουργού για αλητήριους εμπρηστές που βάζουν φωτιές στα δάση. Συγκεκριμένα για 9 περιπτώσεις.
Διαφορετικά θα μιλάμε για κυνήγι μαγισσών.
Ξεκινήσαμε με τον στρατηγό άνεμο, με Τούρκους πράκτορες, με δόλιους πρόσφυγες, με αλητήριους εμπρηστές και σε λίγο θα κυνηγάμε τις κακές μάγισσες και στο τέλος το διάολο ή την θεϊκή τιμωρία για τις αμαρτίες μας.
Και το κακό με όλες αυτές τις δικαιολογίες είναι ότι τελικά δεν αφήνουν την ευκαιρία να γίνει μία πραγματική έρευνα για το τι και το πως για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τις παραλείψεις και τα λάθη που άφησαν τη συμφορά να συμβεί. Δεν επιτρέπουν επικαιροποίηση του αντιπυρικού σχεδιασμού και σωστή απόφαση για το τι μέσα χρειάζεται να αποκτήσει η χώρα, επίγεια και εναέρια καθώς και σε προσωπικό για να προλάβει στο μέλλον επανάληψη των καταστροφών.
Όταν συνεχώς κατηγορείς κάτι αόρατο που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί στερείς από την πραγματικότητα την δυνατότητα να μάθει από τα λάθη και τα κενά της.
Πάντα θα φταίει ένα πράγμα που ήταν έξω από τον ελεγχό μας ή μία σκοτεινή ύπουλη ύπαρξη που θέλει το κακό μας.
Επιστροφή στο μεσαίωνα;
Θα δείξει μόλις μας παρουσιάσουν τα στοιχεία των εμπρησμών και φέρουν στην δικαιοσύνη και δικαστούν και βρεθούν ένοχοι οι αλητήριοι που λέει ο υπουργός.
Γιατί αυτά που είπε ήταν δέσμευση. Δεσμεύτηκε και για τις αιτίες των πυρκαγιών και ότι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν οι ένοχοι.
Ότιδήποτε άλλο θα τον κάνει να φανεί ένας φτηνός αφερέγγυος πολιτικός. Και δεν νομίζω πως πιστεύει κάτι τέτοιο.
Περιμένουμε το αποτέλεσμα και τις αποδείξεις των δηλώσεων λοιπόν.

1 σχόλιο

  1. Αντε Γκιργκιλια,που το'χεις και ακατοικητο και ερειπωμενο,να βοηθησω,γιατι εγω δεν κλεβω εκκλησιες.Η εμμονη σας[και κυριως στον Εβρο ο σεριφης σε συνεργασια με γνωστους-αγνωστους επιορκους]προσπαθειτε να βρειτε εξιλαστηρια θυματα ο,τι να'ναι.Αν οι εμπρηστες σας ειναι κατι γκρουπ[13 ρε αθεοφοβοι;]ή απανθρακωμενοι με παιδακια ΔΙΠΛΑ στο καμινετο,ή ο τυπος με τους 19!!!αναπτηρες,το αφηγημα λεει οτι,εφοσον δεν μπορειτε να αντιμετωπισετε πανηλιθιους ερασιτεχνες ειστε σκετα μπαζα,μη ανακυκλωσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση