GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για την αθωότητά του ζητά η Ρωσία από το Ισραήλ...

Να αποδείξει τον ισχυρισμό του ότι δεν εμπλέκεται στην επίθεση, κάλεσε το Ισραήλ η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάρ...

Να αποδείξει τον ισχυρισμό του ότι δεν εμπλέκεται στην επίθεση, κάλεσε το Ισραήλ η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα σε δηλώσεις της στο Radio Sputnik.
Η Μαρία Ζαχάροβα κάλεσε το Ισραήλ να δώσει στη δημοσιότητα εικόνες από δορυφόρους που θα αποδεικνύουν την αθωότητά του. Παράλληλα το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας χαρακτήρισε το χτύπημα στο νοσοκομείο «σοκαριστική» και «απάνθρωπη» επίθεση.
Στο μεταξύ, ενα νέο βίντεο με πλάνα από το νοσοκομείο Al-Ahli Arabi Baptist μετά το χτύπημα στη Γάζα έδωσαν στη δημοσιότητα το πρωί της Τετάρτης οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις με εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών στην πρωινή του ενημέρωση να επιμένει ότι η ευθύνη βαραίνει την παλαιστινιακή οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση