GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Απο υπάλληλος του Τζορτζ Σόρος...

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, την οποία ο Κ.Μητσοτάκης τοποθέτησε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και κατόπιν αναπληρωτή υπουργό Υγείας  ...


Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, την οποία ο Κ.Μητσοτάκης τοποθέτησε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ και κατόπιν αναπληρωτή υπουργό Υγείας  έχει μια «αξιοζήλευτη» διαδρομή στην επαγγελματική της καριέρα, καθώς τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι έχει θητεύσει ως υπάλληλος του διεθνή κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος.

Ψυχολόγος στο επάγγελμα το 2019 είχε «ανακηρυχτεί», από την κυβέρνηση της ΝΔ φυσικά ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», των αλλοδαπών που εισβάλλουν στην Ελλάδα δηλώνοντας όλοι τους ανήλικοι.

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος!

Το 2017 η μέχρι τότε ιδιοκτήτρια Laureate Education, Inc και η Galileo Global Education, εταιρεία υπό την αιγίδα της Providence Equity, μιας παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, υπέγραψαν συμφωνία πώλησης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Laureate στην Ιταλία και την Κύπρο, έναντι €225 εκατ. ($263 εκατ.). Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018!

Κι εδώ αρχίζουν τα «ωραία»: Η Galileo ανήκει στην Providence Equity Partners, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων στον κόσμο η οποία χειρίζεται επενδύσεις ύψους 50 δισ. δολαρίων και στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο… Τζορτζ Σόρος!

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Galileo παρέχουν ακαδημαϊκά προγράμματα, όπως: τέχνη, κινούμενα σχέδια, βιντεοπαιχνίδια, σχεδιασμός γραφικών και κινουμένων σχεδίων, σχεδιασμός εσωτερικών χώρων, μόδα και επιχειρήσεις μόδας καθώς και επικοινωνία, κινηματογράφο και τηλεόραση, γαστρονομία, τουρισμός, διαχείριση. Ολες αυτές οι δραστηριότητες κατευθύνονται και ελέγχονται από τον Τζορτζ Σόρος.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη είχε επιλεγεί αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτοι στην Ελλάδα!

Θα διερωτηθεί κάποιος καλόπιστος εύλογα «Γιατί η συγκεκριμένη;». «Μα ήταν πολύ γνωστή στο… facebook» λένε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού!

Στην σελίδα της Ειρήνης Αγαπηδάκη θα δει κανείς να γράφει για τους πρόσφυγες αλλά και για τα παιδιά, «καυτηριάζοντας ρατσιστικές συμπεριφορές». Και μετά ήρθε η πρόσληψή της… στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου του Τ. Σόρος. Εν συνεχεία, τελείως τυχαία προφανώς, ανέλαβε ένα απίστευτο, πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά, έργο: Τον συντονισμό της εγκατάστασης 6.000 μουσουλμάνων στην Ελλάδα!

1 σχόλιο

  1. Σας βλεπω κουρασμενους για σχολιασμο στο πουλεν του Κυριακου,μια ακομηπεριπτωση νοσηρης και διαπλεκομενης περσονας του τιποτα.[Δειτε τί ειδους πεταμενο πτυχιο εχει και πώς το απεκτησε]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση