GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ το ντέρμπι! ΠΗΡΕ "φωτιά" το Καραϊσκάκη μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού...

Μετά από περίπου έξι ώρες παρουσίας της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ολοκληρώθηκε… ποτέ λόγω...


Μετά από περίπου έξι ώρες παρουσίας της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ολοκληρώθηκε… ποτέ λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ, η αποστολή του Παναθηναϊκού αποχώρησε από το γήπεδο.

Το «πράσινο» πούλμαν και η συνοδεία τους έφυγαν με την παρουσίας ισχυρής αστυνομικής δύναμης που ήταν δίπλα τους κατά την αναχώρηση από το Φάληρο.

Νωρίτερα έπεσαν οριστικά τίτλοι τέλους σε ένα από τα πιο επεισοδιακά ντέρμπι «αιωνίων» των τελευταίων ετών! Ο Ιταλός διαιτητής του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Φάμπιο Μαρέσκα, αποφάσισε τη διακοπή του ματς μετά από πιέσεις της πλευράς του «τριφυλλιού», καθώς ο γιατρός του αγώνα δεν ήταν σε θέση να κρίνει αν ο Χουάνκαρ είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του από ρίψη κροτίδας. Αυτό σημαίνει, ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. 

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιαικός Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του στους δημοσιογραφους αμφισβήτησε τον τραυματισμό του Χουανκάρ που έβαλε φωτιά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Υποστήριξε ότι μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού έκαναν προθέρμανση όχι μόνο συμπαίκτες του, αλλά και παίκτες του Ολυμπιακού. Κι ενώ δεν έπεσε κοντά του η κροτίδα ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ήταν ο μόνος που  τραυματίστηκε. Έκανε λόγο για οπτικό υλικό που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. Για τον γιατρό του αγώνα είπε ότι τον είδε για πρώτη φορά και δεχόταν απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του, αλλά και μελών της οικογένειάς του. Εξήγησε μάλιστα ότι ο γιατρός εξέτασε τον παίκτη, θεώρησε καλή την κλινική του εικόνα, αλλά επειδή ο ίδιος δήλωνε ότι δεν αισθάνεται καλά θα έπρεπε να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις με μηχανήματα που υπάρχουν σε νοσοκομεία κι όχι σε γήπεδα ποδοσφαίρου.

Επιπλέον τόνισε ότι με την τακτική αυτή αρχίζει ένας φαύλος κύκλος αφού σε κάθε αγώνα θα μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να δηλώνει τραυματίας και το ματς να μην ολοκληρώνεται. «Μας πάει πολύ πίσω όλη αυτή η κατάσταση, θα την βρούμε μπροστά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς ανέφερε ότι ο διαιτητής θα γράψει στο Φύλλο Αγώνα ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς δικό του σφύριγμα και δύο ώρες μετά οι εκπρόσωποι της ομάδας δήλωναν ότι μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι ενώ ήδη είχαν παραγγείλει πίτσες!

Ο αναβρασμός στο Καραϊσκάκη ξεκίνησε  ύστερα από τον τραυματισμό του «πράσινου» Χουάνκαρ από κροτίδα, κατά την διάρκεια του ματς. Σύμφωνα με όσα έγιναν  γνωστά ο Χουάνκαρ ζαλίστηκε και δεν άκουγε, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε και γι’ αυτό το λόγο μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Με διαρροή τοποθετήθηκε ο Παναθηναϊκός  υπογραμμίζοντας ότι ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική γνωμάτευση για τον τραυματία παίκτη διαμηνύοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του, ζητώντας εγγράφως τη γνωμάτευσή του.

«Ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει λόγω κροτίδας που δέχθηκε. Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουάνκαρ είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως την γνωμάτευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του», ανέφερε συγκεκριμένα η διαρροή του Παναθηναϊκού.

Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους του αγώνα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό με σκόρερ Μαντί Καμαρά. Ωστόσο, το μεγάλο ντέρμπι διακόπηκε όταν μια μία κροτίδα που έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ (ήταν στη γραμμή του πλαγίου άουτ και έκανε προθέρμανση με τους συμπαίκτες του) να προκαλεί τον τραυματισμό του αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού.
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Αμέσως έσπευσαν οι γιατροί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος διακομίστηκε με φορείο προς τ' αποδυτήρια. Εν συνεχεία, αποχώρησαν όλοι οι «πράσινοι» στ΄ αποδυτήρια, με τον διαιτητή Μαρέσκα να παίρνει τους συνεργάτες του και να αποσύρονται επίσης στ' αποδυτήρια. Στα αποδυτήρια έλαβαν χώρα διαβουλεύσεις ανάμεσα σε ανθρώπους από τις δύο ομάδες, αλλά και της διαιτητικής ομάδας για να αποφασίσουν τη διακοπή ή τη συνέχιση του ματς. Κοντά στη φυσούνα βρέθηκε και ο πρόεδρος των Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση