GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο ΔΕΝΔΙΑΣ οφείλει να διαχωρίσει τη θέση της χώρας από αυτό το έγκλημα..."

Αντώνης Ρηγόπουλος Στην αρχή της επίθεσης του Ισραήλ στο ίδιο το έδαφος που κατέχει, δηλαδή στη Γάζα, 5.000 άτομα από την Ελλαδα πήγαν για ν...

Στην αρχή της επίθεσης του Ισραήλ στο ίδιο το έδαφος που κατέχει, δηλαδή στη Γάζα, 5.000 άτομα από την Ελλαδα πήγαν για να λάβουν μέρος στη σφαγή. Κάποιοι ήταν Ισραηλινοί, άλλοι με διπλή υπηκοότητα. 
Ο ελληνικός στρατός επισήμως δεν έχει δημοσιοποιήσει καμία στρατιωτική αποστολή στο Ισραήλ. Συνεπώς όσοι πήγαν να καταταγούν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν κανένα δικαίωμα να φέρουν την ελληνική σημαία τη στιγμή που διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
 Να το πούμε και ποδοσφαιρικά για να το καταλάβετε μερικοί που επιμένετε να αποπροσανατολίζετε: Αν ένας παίκτης πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, δε συνεχίζει να παίζει με τη φανέλα της πρώτης. 
Το υπουργείο Άμυνας, οφείλει μια απάντηση, ακόμη κι αν δεν έχει απόλυτη ευθύνη για αυτό που συνέβη. Η χώρα οφείλει να διαχωρίσει τη θέση της από το έγκλημα.

1 σχόλιο

  1. Έχει δίκιο. Η κυβέρνηση οφείλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
    Η χαρακτηριστική τσαπατσουλιά της μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις.
    Οι εντυπώσεις αυτές μπορούν να εργαλειοποιηθούν από βαλτούς και να ζήσουμε σκηνές Μπατακλάν στην Ελλάδα.
    Αν υπάρχει έστω κι ένας σοβαρός άνθρωπος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα διαψέυσει σε όλους τους τόνους εμπλοκή των ελληνικών ΕΔ... χθες.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση