GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα πειράματα σε ανθρώπους, νέοι θάνατοι, σε ερημωμένα νοσοκομεία, νέα απόκρυψη στοιχείων, νέος τρόμος...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Πρώτα επινόησαν τον κόβιντ, στα βιολογικά τους εργαστήρια. Μετά αφαίρεσαν ατομικά και...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Πρώτα επινόησαν τον κόβιντ, στα βιολογικά τους εργαστήρια.
Μετά αφαίρεσαν ατομικά και... ανθρώπινα δικαιώματα, "για το καλό του παππού και της γιαγιάς"
Μετά ξεκίνησαν το σχέδιο της ελεγχόμενης πείνας, καταστρέφοντας ενεργειακές πηγές, φάρμες αγροτών και έσφαζαν τα ζώα, για να "πρασινίσουν" το...κλίμα.
Μετά προχώρησαν στο αφήγημα των....δικαιωμάτων, για το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού, καταργώντας το ιερό δικαίωμα της μητρότητας, που το μετατρέπουν σε εμπόριο βρεφών και οδηγούν την ανθρωπότητα, σε καταστροφή της οικογένειας και στην μείωση του πληθυσμού.
Τώρα, εξετάζουν με ποιον τρόπο θα εμφανίσουν μια "τρομερή, 20 φορές χειρότερη ασθένεια, από τον κορονοϊό" την αποκαλούμενη "ασθένεια Χ". Δεν την γνωρίζουν, δεν την έχουν δει, απλώς την παρασκευάζουν, για να μας "σώσουν" όταν την φέρουν. Και αφού δεν την ξέρουν, αφού δεν υπάρχει προς το παρόν, έβγαλαν και το συμπέρασμα ότι θα είναι "τρομερή"!
Ετοιμάζονται νέα μαντρώματα, νέες εντολές, νέα πειράματα σε ανθρώπους, νέοι θάνατοι, σε ερημωμένα νοσοκομεία, νέα απόκρυψη στοιχείων, νέος τρόμος.
Και όχι! Δεν είναι "θεωρία συνωμοσίας"! Το συζητάνε τώρα στο Νταβός.
Αυτά ζούμε, μαζί με την φτώχεια μας, με την μιζέρια μας, με την αδιαφορία μας. Μας σκοτώνουν σιγά-σιγά και σταθερά, αντιστρέφοντας την πραγματικότητα "για το καλό μας"!

2 σχόλια

  1. Η κοινότητα του 1% του παγκόσμιου πληθυσμού σε πλούτο χρημάτων & εξουσίας, αυτή της Μεγάλης Επανεκκίνησης θέλει να επιβάλλει το πρόγραμμα της στο σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού. Δυστυχώς, αυτό που διαπιστώνω κάθε μέρα που περνάει ότι αυτό το πρόγραμμα του World Economic Forum είναι το πρόγραμμα που θέλουν να επιβάλλουν οι κυβερνήσεις των χωρών στους λαούς τους, ξεκινώντας από το δυτικό κόσμο ή με άλλα λόγια "συλλογική δύση". Το αποτέλεσμα είναι το ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού που πειθαρχεί και διαβιώνει ή επιβιώνει σύμφωνα με της επιταγές του Κλάους Σβάμπ και του ψευδοπροφήτη Χαριρι διαρκώς να αυξάνεται από την στιγμή που αυξάνετε διαρκώς ο αριθμός των όσων δεν αντιδρούν σε τίποτα ή τους πολίτες που τρώνε όλη την προπαγάνδα των εξουσιαστών και την παπαγαλίζουν με πάθος προς τέρψιν των αφεντικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαρχής ο στόχος τους ήταν προφανής: Μετατροπή των ανθρώπινων συνόλων, των κοινωνιών δηλαδή, σε αγέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση