GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΝΙΚΗ η Ντόρα! "ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ δέσμευση ότι τα F-16 δεν θα στραφούν κατά της Ελλάδας..."

Τον πολιτικό ρεαλισμό επιλέγει η Ντόρα Μπακογιάννη έναντι των προσδοκιών που καλλιεργούνται, ακόμη και από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη (!),...


Τον πολιτικό ρεαλισμό επιλέγει η Ντόρα Μπακογιάννη έναντι των προσδοκιών που καλλιεργούνται, ακόμη και από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη (!),  σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά και τον εξοπλισμό της Τουρκίας με F-16 από τις ΗΠΑ.

Όπως αποκάλυψε η κα Μπακογιάννη, δεν πρόκειται να υπάρξουν όροι για τη μη χρήση των τουρκικών F-16 κατά της Ελλάδας και της Κύπρου. Μάλιστα, όπως ανέφερε, δεν είναι «ρεαλιστικό» να υπάρχει τέτοιος όρος για τα μαχητικά που αγοράζει η Τουρκία από τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε «αν θα υπάρχει κάποιος όρος ώστε τα F-16 να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει η Τουρκία κατά συμμάχων, κατά της Ελλάδας. Αν ένας τέτοιος όρος μπορεί να υπάρξει. Είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε έναν τέτοιον όρο;».

Απαντώντας είπε: «Έναν τέτοιον όρο γραπτό όχι. Έναν όρο ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν αλληλοσκοτώνονται με κάτι τέτοιου είδους διατύπωση, δηλαδή το αυτονόητο του ΝΑΤΟ, νομίζω ότι θα μπορεί κανείς να το περιμένει».

1 σχόλιο

  1. Το αυτονόητο δεν είναι "πολιτικός ρεαλισμός", "αποκάλυψη" ή ό,τι άλλο.
    Αν οι δημοσιογράφοι έκαναν στοιχειωδώς την δουλειά τους, θα την ρωτούσαν τι έπραξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μην πάρουν οι Τούρκοι τα F-16.
    Να ρωτήσουν τι έπραξε για να τα πάρουν, θα ήταν περιττό. Όλοι γνωρίζουμε.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση