GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για την Νατοϊκή "Αριστερά"...

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος Από την επιβολή των μνημονίων μέχρι την υπεράσπιση της Ιμπεριαλιστικής ατζέντας και του...

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
Από την επιβολή των μνημονίων μέχρι την υπεράσπιση της Ιμπεριαλιστικής ατζέντας και του... Σιωνισμού σε Ουκρανία και Συρία, την εκμετάλλευση προσφύγων, το Σύμφωνο συμβίωσης και της τεκνοθεσίας από από Gay ζευγάρια, οι "σύντροφοι" της Νατοϊκής Αριστεράς, μαζί με όλες τους τις ΜΚΟ και τα κόμματα τους και με την υποστήριξη των πρεσβειών του Ευρωατλαντισμού και όλων των πολυεθνικών τους, κατάφεραν με περηφάνια να περάσουν ένα Ναζιστικής κοπής νομοσχέδιο, ένα νομοσχέδιο που πάει κόντρα σε όλους τους κανόνες της φύσης και θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά καταστρέφοντας παράλληλα την ελληνική οικογένεια, κάνοντας την αρχή για την εξαφάνιση του μπαμπά και της μαμάς και μετατρέποντας τους ανθρώπους σε αναπαραγωγικές μηχανές.
Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για την Νατοϊκή "Αριστερά" ας την γιορτάσουν με την ψυχή τους.
Έχουν στο πλευρό τους όλους τους μηχανισμούς που εξοντώνουν τον λαό και απέναντί τους έναν λαό σε μόνιμο λήθαργο.
Ας γνωρίζουν ή αν το γνωρίζουν ας το θυμούνται, πως είμαστε σε απέναντι στρατόπεδο και το μίσος έχει μεγαλώσει!

υ.γ. για κάποιους που έχουν αυταπάτες, να πως πως εκτός από τους γνωστούς του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, είχε στο πλευρό της και την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Κωνσταντοπούλου, κόρη ενός συνεργάτη των Βαρδινογιάννηδων, συνέβαλε στα μέγιστα στην επίτευξη αυτού του νομοσχεδίου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ήταν η δεύτερη φορά που στήριξε ένα σημαντικό μέτρο για την Κυβέρνηση μετά την υποστήριξη στο νομοσχέδιο της ΝΔ για την επιστολική ψήφο που κάνει πιο εύκολη την νοθεία των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση